Siker

2023.10.03. 10:52

Legyőzte az Arsenalt, tornagyőztes lett a DEAC csapata!

A debreceniek minden meccset megnyertek a sétafoci megmérettetésen.

Haon.hu

A debreceniek kiválóan játszottak

Forrás: DEAC-archív

A DEAC sétafocicsapata hétvégén játszotta első megmérettetését a klub színeiben. Az Abaújszántón rendezett torna nyolc együttes részvételével zajlott: a mieinken kívül a helyi klub, illetve az Arsenal, a Ferencváros A és B csapata, a Hortobágy, a Miskolc és a Santa Monica gárdája küzdött a végső sikerért – írta a deac.hu. 

A sorsoláson a DEAC a Santa Monica, a Fradi B és az Abaújszántó együttesével a B csoportba került. – Az első két csoportmérkőzés során alkalmunk volt megfigyelni az ellenfelek taktikáját. Ezt követően lépett csapatunk először pályára a Santa Monica ellen, és egy gól nélküli első félidő után a második játékrészben megszereztük a vezetést.

 Ez megadta a lökést, és innentől veretlenül, sőt kapott gól nélkül meneteltünk a döntő felé.

A fináléban az A csoport első helyezettjével, az Arsenallal találkoztunk, és szoros meccsen 2-1-es győzelmet arattunk. Gratulálunk a felkészítőknek és a csapat tagjainak a szép eredményhez, valamint köszönet a helyi szervezőknek a szeretetteljes vendéglátásért! – összegzett Milne Henrietta, a DEAC sétafoci-szakosztályának vezetője. 

A tények: 

Sétafocitorna, Abaújszántó 

Csoportmeccsek 

Santa Monica–DEAC 0–2 

DEAC–FTC B 3–0 

Abaújszántó–DEAC 0–3 

Döntő 

Arsenal–DEAC 1–2

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában