Kézilabda

2023.10.26. 13:09

Extra motiváció hajthatja Tóth Mátét

A jobbátlövő szerint a Debreceni Egyetem alakulata a hétvégén vissza szeretne térni a helyes útra.

Haon.hu

Tóth Máté a labdával

Forrás: DEAC-archív

A DEAC férfi kézilabdacsapata szombaton az OTP Bank-Pick Szeged U21-es együttesét látja vendégül, a találkozó 18 órakor kezdődik a DESOK-ban, írta az egyetemisták honlapja. A Tisza-partiak nyolc fordulót követően tizenegy ponttal rendelkeznek, ezzel jelenleg a negyedik helyen állnak a tabellán. Mándi Norbert legénysége kilenc egységet gyűjtött eddig, aminek köszönhetően a hatodik pozíciót foglalja el. Tóth Máténak nem igazán kell bemutatni a következő ellenfelet, mivel a legutóbbi idényben még a szegedi alakulatban szerepelt.

– Nem kérdés, hogy extra motivációval lépek pályára a hétvégén. Örülök, hogy újra láthatom a volt csapattársaimat, de az érzelmeket félre kell tenni a mérkőzésen. Rea Barnabással beszélgettünk a találkozóról, viccesen azt kérte tőlem, hogy ne nyújtsak jó teljesítményt.

Egyébként kemény mérkőzésre számítok, nem véletlenül az élmezőny tagja a Szeged.

Ugyan egykori együttesemben fiatalok szerepelnek, ettől függetlenül nem rutintalanok, többen már az NB I.-ben is bemutatkozhattak. Nekünk az előző bajnokink nem sikerült jól, így most javítani akarunk – hangsúlyozta a klub honlapjának a jobbátlövő.

Hiányoztak legutóbb a jó teljesítmények

Tóth az utolsó mondatában arra utalt, hogy a múlt héten nagy csatában kikaptak a Fejér B.Á.L. Veszprém csarnokában, emiatt megszakadt a veretlenségi sorozatuk.

– Sajnos nagyon rossz napot fogtunk ki, hiányoztak a kiemelkedő teljesítmények. A második félidőben előbb Kathi Péter, majd Illés Tamás kapott piros lapot. Ezek a kiállítások döntően befolyásolták a meccs kimenetelét, ugyanis két kulcsembert veszítettünk el – fogalmazott Tóth Máté.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában