Gyász

2023.09.12. 17:34

Felfoghatatlan tragédia! Életét vesztette a korábbi újfalui futsalos

Heidt Edina három éven át erősítette az MVFC-t, halála hátterében egy szerencsétlen baleset áll.

Haon.hu

Pár nappal a 37. születésnapját követően, a napokban tragikus hirtelenséggel elhunyt Heidt Edina, a magyar női labdarúgás, és futsal egyik ikonikus alakja, aki 2010 és 2013 között az MVFC Berettyóújfalu együttesét erősítette. A klub közösségi oldalán búcsúzik egykori játékosától. „Edina 2010-től 2013-ig 3 éven keresztül játszott nálunk, a csapat elsőosztályú szereplésekor meghatározó egyéniség volt. Őszinte részvétünk!” – írják.

A beol.hu információi szerint a tragédia hátterében egy szerencsétlen baleset áll, melyet Fóton egy vasúti átjáróban szenvedett el a bélmegyeri származású labdarúgó, aki még a békéscsabai középiskolás éveiben lett focista.

A gyulai egyesületet két időszak során majd 15 évig szolgálta. Meghatározó alakja volt a nagypályás-, majd később az NB I.-ig jutó futsalcsapatnak, legutóbb pedig a dévaványai együttesben láthatták játszani a nézők.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában