DVSC

2023.09.22. 11:55

Dzsudzsák Balázs három éve tért haza Debrecenbe

A válogatottsági-rekorder hamar a csapat húzóembere lett.

Haon.hu

A hajdúsági csapatkapitány továbbra is remek teljesítményt nyújt meccsről meccsre

Forrás: Napló-archív

Napra pontosan három évvel ezelőtt jelentette be a DVSC, hogy Dzsudzsák Balázs visszatér egykori sikerei színhelyére – írta a dvscfanatics.hu. 

A válogatottsági rekorder középpályás ezt megelőzően az emírségekbeli al-Ain együttesében futballozott, majd összeboronálták többek között a Videotonnal és a Ferencvárossal is, mielőtt aláírt volna az akkor épp a második ligában szereplő Lokihoz. Balázs később a hazaigazolásáról így nyilatkozott. – Amikor visszajöttem, az volt a végső döntés a hátterében, hogy ez a vidéki mese így lehet kerek, ha semmi más opció nincs, csak az, hogy Debrecenben szeretném befejezni a pályafutásomat – mondta. 

A válogatottság-rekorder azóta 101 meccsen lépett pályára a DVSC-ben, amelyeken 20 gólt szerzett. Dzsudzsák Balázs hazaérkezését követően meghatározó tagja lett a Vasutasnak, tavaly például a szezon álomcsapatába is beválasztották a magyar futballrajongók.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában