Labdarúgás

2023.09.01. 13:48

Úgy készülnek, mintha az első helyezettel találkoznának

A DEAC a hétközi forduló után vasárnap ismét otthon játszik: a sereghajtó Gyöngyöst fogadja.

Haon.hu

Lakatos Benjaminékra újabb derbi vár

Forrás: deac.hu

A szerdai, Kisvárda II. elleni hazai döntetlent követően vasárnap 16 órától ismét a Dóczy utcai Sportcampuson lép pályára a Debreceni Egyetem csapata az NB III. Északkeleti csoportjában, mégpedig a gyöngyösiek ellen – olvasható a klub honlapján

– Nyilván csalódottak voltunk a várdaiak elleni 2–2 után, mert ugyan ki-ki meccset játszottunk, de megvoltak a ziccereink, ha azokat jobb százalékban használjuk ki, garantáltan nyertünk volna – nyilatkozta a DEAC játékosa, Lakatos Benjámin. – Nem voltak kedvező feltételek a nagy esőzés miatt, de nem volt mese, amennyire lehetett, alkalmazkodnunk kellett hozzá. 

Persze, az időjárás az ellenfelet is ugyanolyan feladat elé állította. A végefelé már úgy tűnt, a vendégeknek nem feltétlenül rossz eredmény a döntetlen, sajnos ezt el is érték.

Hiába voltunk veszélyesebbek a kapu előtt, most ezzel az egy ponttal kellett megelégednünk, az is több, mint a semmi, ám mindenképpen javítanunk kell a hétvégén – mondta a védő.

Készülnek rájuk

A fekete-fehérek vasárnap délután az eddig egyetlen egységet sem gyűjtött, ezért utolsó helyen álló Gyöngyössel csapnak össze. – Minden meccsre úgy készülünk, mintha az első helyezettel találkoznánk, kielemezzük őket és készülni fogunk rájuk. Hazai pályán játszunk, nincs mellébeszélés, meg kell szereznünk a három pontot. Azt pedig félretesszük, hogy az ellenfél milyen pozíciót foglal el a tabellán.

Fontos tudnivaló, hogy a nyári, ingyen látogatható mérkőzések után ezúttal már belépőjegy ellenében tekinthetik meg a kilencven percet a nézők. Elővételben a jegy.deac.hu-n lehet tiketthez jutni, és természetesen a helyszínen is lesz árusítás. A pénztárak 15 órakor nyitnak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában