Jégkorong

2023.09.21. 09:53

Volt tartása a DEAC jégkorongosainak

A listavezető ellen a játékosok mentalitására nem lehetett panasz.

Haon.hu

Az utolsó percig küzdöttek a debreceni jégkorongosok

Forrás: Debrecenihoki-archív

Vasárnap újra hazai pályán lépett jégre a DEAC U21-es csapata. Ezúttal a listavezető, a Nordic Hockey Academy látogatott Debrecenbe, akik a szezonban még egyszer sem kaptak ki. Már csak ebből kiindulva is nagy volt a nyomás, azonban a mérkőzés kimenetelétől függetlenül a debreceni fiatalok jól bírták az erőpróbát, melynek tapasztalataira építkeznek a következő meccsek folyamán – írta a debrecenihoki.hu.

Az NHA ellen játszott mérkőzésről a vezetőedző, Okos Csanád nyilatkozott: – Magasabb kvalitású ellenféllel találkoztunk, mint tegnap. Az elejétől kezdve igyekeztünk nagy nyomást helyezni az ellenfélre. Első húsz percben hatásos volt, hiszen a nyomás gyakorlásunk által, mondhatni “életveszélyes” gólszerzési lehetőségeket dolgoztunk ki. A 3. harmadban szakadt ki részünkről gólzsák, de az egyenlítéshez sajnos az 5 lőtt gól is kevés volt. Játékosaink nagy részétől példás hozzáállás tükrözte, hogy 60 percen keresztül igen komoly küzdelemben égtünk, magas hőfokon – mondta. 

A tények: 

2023. szeptember 17., Debreceni Jégcsarnok 

ÖEHV U20 International League 

DEAC JA – Nordic Hockey Academy 5 – 8 (0:1, 0:1, 5:6)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában