Jégkorong

2023.09.27. 10:13

Győztek utolsó felkészülési meccsükön a DEAC fiataljai

Borbát Péter szerint jól dolgoztak a kapu előtt.

Haon.hu

A debreceni fiatalok hat gólt is szereztek

Forrás: Debreceni Hoki-archív

A DEAC JA U16-os csapata lejátszotta utolsó felkészülési mérkőzését az előszezonban. A serdülő csapat ezúttal a Tüskesátorban, a HKB ellen lépett jégre – számolt be a debrecenihoki.hu. 

Ugyan az összecsapás első harmada az ellenfélnek kedvezett, azonban a döcögős kezdést követően csapatunk képes volt felállni és 6 gólt ütni, ami végül egy győztes mérkőzést eredményezett. Az utolsó felkészülési mérkőzésről a vezetőedző, Borbát Norbert nyilatkozott. – Utolsó felkészülési mérkőzésünket játszottuk a bajnoki rajt előtt. Nem kezdtünk jól, körülményesek voltunk, rossz döntéseket hoztunk a koronggal, nem volt megfelelő a fókusz, amit az ellenfél gólokkal meg is büntettet. 

A második és harmadik harmadban sikerült valamilyen szinten javulni, a támadó zónában jól dolgoztunk a kapu előtt, határozottak voltunk így többször is sikerült betalálni és megfordítani az összecsapást.

Pozitívum a lőtt góljaink száma, illetve láttunk több olyan elemet is a játékban, amit edzésen gyakorlunk, de a következő mérkőzésen fontos lesz, hogy fejben készen álljunk az első perctől és minimalizáljuk a könnyelműen eladott korongjaink számát – mondta. 

A tények: 

2023. szeptember 23., Tüskesátor 

U16 felkészülési mérkőzés 

HKB–DEAC JA 2–6

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában