Labdarúgás

2023.08.22. 11:31

Szoros meccsen veszített pontokat a DEAC U15-ös csapata

A DEAC U15-ös csapata szombaton felkészülési mérkőzésen fogadta a Nyíregyháza együttesét.

Haon.hu

Forrás: DEAC-archív

Szabó Márton együttese készül a szeptemberi bajnoki rajtra, a hétköznapokban az edzéseké a főszerep, hétvégén viszont felkészülési mérkőzéseken gyakorolják a fiatalok a tréningeken tanultakat. Szombaton is pályára léptek a debreceniek, akik a Nyíregyházával mérték össze erejüket a Sportcampuson – írta a deac.hu. 

Az első félidőben inkább a vendégek akarata érvényesült, a szabolcsiak birtokolták többnyire a labdát, dolgoztak ki több helyzetet, melyekből egyet értékesítettek. A DEAC gépezete akadozott, a támadásokból hiányzott az erő, kevés volt a labda nélküli mozgás. 

Szünet után változott a játék képe, sokkal agresszívabban játszottak a Szabó-tanítványok, jók voltak az átmenetek, többször is veszélyben forgott a nyíregyházi kapu. A befejezéseknél viszont nem voltak elég higgadtak a hajdúságiak, így kimaradtak a lehetőségek. A piros-kékek sem tudták növelni találataik számát, de győztesen hagyhatták el a pályát. 

Felkészülési mérkőzés 

DEAC–Nyíregyháza: 0–1 (0–1) 

DEAC U15: Kocsár Vince, Tömöri Dominik, Pardi Zsolt, Tóth Bence, Varga Ádám, Víg Tamás, Berki Balázs, Sárközi Ádám, Kállai Kevin, Vass Milán, Bencze Máté, Elek Zsombor, Mosolygó Zsolt, Fórizs Tibor, Palercsik Zalán, Toka Boldizsár, Pindicska Máté, Aczél Milán, Sörlei Keve

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában