Futsal

2023.08.14. 21:18

Az MVFC győzelemmel, a DEAC döntetlennel kezdte a bajnokságot

Orosz Krisztofer

Forrás: Napló-archív

Hétfőn elkezdődött a szezon a férfi futsal NB I.-ben is. Hajdú-Bihar vármegyei szempontból a Berettyóújfalu indította a sort, akik a Nyírbátor együttesét látták vendégül a Pálfi István Rendezvénycsarnokban. 

Trencsényi János tanítványai minden bizonnyal győzelemmel szerették volna kezdeni a szezont, s Iszák Dominik révén a 11. percben meg is szerezték a vezetést. Sokáig azonban nem örülhettek, hiszen a 23. minutumban Bartha Balázs egyenlítette ki az eredményt. A végén azonban döntött a rutin, Henrique a 39. percben megszerezte a mindent eldöntő találatot, s az MVFC így 2–1-re megnyerte az összecsapást. 

A DEAC is megkezdte szereplését az új idényben, s rögtön izgalmas meccset is játszottak Vass Ottóék. Monorra látogattak a debreceniek, s nem indult jól számukra a mérkőzés, hiszen Petric és Talabér hamar két gólos előnyhöz juttatta a hazaiakat. Cívisvárosi részről Harmati szépített, de Petric a 17. percben 3-1-re módosította az állást. A fekete-fehérek azonban ne adták fel, Ulloa a 20. percben kozmetikázott az eredményen, majd Petric öngóljával egy ponttal térhet haza a hajdúsági alakulat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában