Vármegye I.

2023.08.26. 21:46

„Mi minden csapatot hozza tudunk segíteni a győzelemhez”

Öt mérkőzést játszottak szombaton a labdarúgó vármegyei első osztály 3. fordulójában.

Haon.hu

Forrás: illusztráció / Shutterstock

BUSE–Hajdúböszörményi TE 2–1 (0–1)

120 néző. Vezette: dr. Bendik T. (Takács I., Papp N.).

BUSE: Mező L., Békési D., Magyar Sz., Csordás J., Magyari Cs., Trippon P., Duró D. (Tanka L.), Trencsényi J. (Erdei K.), Ertsey Zs., Erdei Sz. (Nagy R.), Nagy I. Edző: Szitkó Róbert.

Hajdúböszörményi TE: Fülöp G., Bogár M., Prokisch D., Zubora T., Papp P. (Nagy Z.), Sustyák B., Fekete G., Patócs R., Benke Sz., Buka B., Fülöp G. (Sallai Cs.). Edző: Balogh József.

Gól: Nagy I. (2), illetve Papp P. Ifi: 1–6.

Szitkó Róbert: Az első félidővel nem lehetek elégedett, mert újra sikerült gyengén kezdenünk. Ebben a periódusban az ellenfélnek voltak lehetőségei, amiből vezetést is szereztek. A mérkőzés további részében végig domináltunk, de csak a második félidőben tudtunk nagy nyomást gyakorolni az ellenfélre. Fizikálisan jobban bírtuk, és a végén sikerült fordítanunk.

Balogh József: Egy megnyert mérkőzést engedtünk ki a kezeink közül. Nagyon bosszantó a mérkőzés utolsó percében két büntetővel alulmaradni. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem játszottunk jól, a küzdőszellemmel viszont nem volt gond. Gratulálok a hazai csapatnak a győzelemhez!

Sárréti DSK–Balmazújvárosi FC 3–2 (1–2)

150 néző. Vezette: Hajdú I. (Katona L., Nagy A.).

Sárréti DSK: Kiss B., Szabó T., Kiss Cs., Kiss N., Vass Á., Jámbor M., Nagy L., Burkus D. (Jenei B.), Kiss D., Hajdu Zs. (Alimán Zs.), Nagy M. (Balás V.). Edző: Szabó Lajos.

Balmazújvárosi FC: Ferenczi J., Fehér Z. (Kerekes B.), Kiss B., Szabó G. (Szabados M.), Heczel D., Szabó N., Nagy L. (Harangi N.), Galla P., Kerekes P., Éder B., Kovács M. Edző: Pintér István.

Gól: Hajdu Zs., Kiss D. (2), illetve Szabó N. és Nagy L. Jók: Ferenczi J., Nagy L., Kovács M., illetve az egész csapat, a mezőny legjobba: Kiss D.

Szabó Lajos: Névnapom alkalmából győzelemmel örvendeztetett meg a csapat. Nem mondom, hogy eljött az áttörés, még mindig van hiányérzetem. Ha ráéreznek a fiúk, ez csak jobb lehet. Az első félidőben tudatosabban játszott ellenfelünk, ha kellett, csúsztunk-másztunk a pályán. A szünet után jókor jött az egyenlítés. Döntetlennél még volt egy lehetősége ellenfelünknek, de a helyzetek alapján gólokkal is lehetett volna nyerni ezt a mérkőzést. Büszke vagyok a csapatra. Többször hátrányból felállva sikerült győztesen elhagyni a pályát. Az ificsapatnak gratulálok, de ne felejtsék el, hogy egy mérkőzés 90+ percig tart! Jobbulást kívánunk az ellenfél játékosának. A Balmaz egy nagyon jó csapat, sok sikert kívánunk nekik a folytatáshoz. Hajrá, Udvari!

Pintér István: Mi minden csapatot hozza tudunk segíteni a győzelemhez.

Aqua-General Hajdúszoboszló–Nyíradony VVTK 3–0 (2–0)

100 néző. Vezette: Hetrovics R. (Farkas B., Czinege T.).

Aqua-General Hajdúszoboszló: Domonkos D., Éder G. (Dobi B.), Potor M. (Somogyi S.), Székelyhidi S. (Szathmári Zs.), Tóth L. (Drobina M.), Plókai G. (Bakonyi M.), Bucz B. (Karika B.), Goncalves I. Tövisháti M., Éles Z., Pallagi J. (Gomes S.). Edző: Szabó László.

Nyíradony VVTK: Rácz T., Gyurina J., Kerecsen J. (Illés G.), Perényi R., Nagy K., Kántor T., Gáll F. (Kiss G.), Nagy M., Diószegi Sz. (Vass G.), Németi M., Ignáth T. Edző: Dán Ferenc.

Gól: Tóth L. (2), Bucz B.

Szabó László nem nyilatkozott.

Dán Ferenc: Az első félidőben ajándékoztunk 2 gólt az ellenfélnek, ami még ilyen szinten is nagy luxus. Nekünk is megvoltak a gólszerzési lehetőségek, mi kihagytuk. Ilyen a futball, ezért viszont nem adnak 3 pontot. Van min dolgoznunk, hogy újra eredményesek legyünk. Ezért szép ez a játék!

Létavértes SC’97–Nagyrábé Petőfi SK 2–2 (0–2)

130 néző. Vezette: Kovács Á. (Nagy R., Dr. Kozma M.).

Létavértes SC’97: Bodnár M., Demján J., Tóth L. (Szabó Zs.), Mázló D. (Lakatos Zs.), Kontor B., Ujvárosi M., Kerekes B., Szabó V., Zurbó Cs. (Rózsa N.), Lovász V., Bora Z. (Zurbó B.). Edző: Posta Sándor.

Nagyrábé Petőfi SK: Aranyi T., Kaszás Z. (Pukoli J.), Sipos R. (Takács I.), Bacsó A., Kiss B., Szőke M., Kocsi L. (Mészáros I.), Vincze G. (Kolompár D.), Fodor N. (Szőke A.), Jánosi B., Spitzmüller L. (Szabó I.) Edző: Bende Tibor.

Gól: Szabó Zs. (2), illetve Kiss B. (2) Jók: senki, illetve mindenki Ifi: 7–1.

Posta Sándor: Sajnos a mérkőzés előtt hoztam egy rossz döntést, ez két pontunkba került. Remélem, nem csak én, hanem mások is levonják a helyes következtetést. Most az egyszer a döntésem nem a csapat érdekét szolgálta.

Bende Tibor: Meccs előtt a 3/4-ed tengely hiányában elfogadtam volna az eredményt, a meccs végén kicsit keserű a szám íze, de nem vagyok elégedetlen, az összedrótozott kényszerposztos csapatom tökéletesen tartotta, amit kertem tőlük. Abban a mederben folyt a mérkőzés, amelyben szerettük volna, a végére viszont kicsit szétestünk. Sajnos a 3-4 kapussal szembeni tiszta ziccer elhibázása megbosszulta magát, és a végjáték alapján igazságos lett a döntetlen. Van alapunk, de még több munkával ez sokkal szebb lehetne. Borzasztó nehéz hét var ránk a kupameccsel együtt, de izgatottan várjuk.

Egyeki SBSE–Monostorpályi SE 3–8 (2–2)

100 néző. Vezette: Muszka Z. (Orosz J., Jóni T.).

Egyeki SBSE: Posta A. (Pap Z.), Kecskés G. (Fekete S.), Zsólyomi D., Kun R., Len Sz., Farkas Z. (Nyerluc M.), Farkas Z., Len Á., Illés P., Kardos M. (Kardos D.), Torma S. Edző: Farkas Zoltán.

Monostorpályi SE: Szabó I., Bojti Á., Ménes M., Kónya M. (Illés D.), Rostás G., Sólyom M. (Bodnár L.), Bacsó A., Erdős B. (Nemes E.), Sós D., Gyügyei Z., Pataki Zs. Edző: Bereczky Bence.

Gól: Farkas Z. (2), Illés P., illetve Ménes M., Gyügyei Z. (3), Sólyom M. és Rostás G. (3) Jók: Farkas Z. Ifi: 0–10.

Farkas Zoltán: Köszönjük Tiszafürednek, hogy lehetőséget biztosítottak, hogy ilyen szintű NB III.-as körülmények között játszhattuk le ezt a mérkőzést. Azt gondolom, hogy ezen a meccsen minden a Monostor mellett szólt, a pálya minősége, a nagy meleg mind az ő malmukra hajtotta a vizet. De az első félidőre nagyon büszke vagyok, én úgy gondolom, hogy nem túlzok, ha azt mondom, nekünk kellett volna vezetni az első félidőben. Sajnos a másodikban egy új mérkőzés kezdődött, amin mar a vendégek sokkal jobbak voltak. Fizikális fölényükben, gólokban is megmutatkozott. Megérdemelten nyertek, gratulálok nekik.

Bereczky Bence nem nyilatkozott.

A tabella

1. Aqua-General Hajdúszoboszló 3 3 0 0 7-1 9

2. Monostorpályi SE 3 2 0 1 14-8 6

3. BUSE 3 2 0 1 5-6 6

4. Létavértes SC'97 3 1 2 0 6-4 5

5. Sárréti DSK 3 1 2 0 3-2 5

6. Hajdúnánás FK 2 1 1 0 3-0 4

7. Bestrong SC 2 1 0 1 4-3 3

8. Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E. 2 1 0 1 3-2 3

9. DEAC II 2 1 0 1 4-4 3

10. Egyeki SBSE 2 1 0 1 6-9 3

11. Nyíradony VVTK 2 0 1 1 2-5 1

12. Hajdúböszörményi TE 3 0 1 2 1-4 1

13. Nagyrábé Petőfi SK 3 0 1 2 4-10 1

14. Balmazújvárosi FC 3 0 0 3 3-7 0

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában