Kézilabda

2023.08.08. 10:48

István Péter: Nem most kell csúcsformában lenni

A DEAC kézisei a héten két edzőmérkőzést is játszanak.

Haon.hu

Forrás: DEAC-archív

A DEAC férfi kézilabdacsapata a szlovák élvonalban edződő Kassával játszott edzőmeccset pénteken – írta a deac.hu. 
Mándi Norbert legénysége gyakorlatilag végig vezetett a találkozón, végül 33-27-re diadalmaskodott István Péter szerint az eredmény mellett a mutatott játék is bizakodásra adhat okot. – Támadásban és védekezésben egyaránt akadtak szép megoldásaink, ám az is kiderült, hogy vannak még hiányosságaink. Úgy érzem, összességben jó úton járunk, ennek ellenére sok munka vár még ránk a bajnokság kezdetéig. Egy felkészülési mérkőzésen nem a végeredmény legfontosabb, de természetesen örülünk a győzelemnek. 

Az igazat megvallva a találkozó előtt nem gondoltam azt, hogy ennyire simán nyerünk. 

A vezetőedző a keretbe benevezett összes játékosnak lehetőséget adott. Dobos Balázs hiányában viszonylag sok időt töltöttem a pályán, végül öt gólig jutottam. Örülök, hogy ilyen teljesítményt nyújtottam, de nem most kell csúcsformában lenni. Szerintem az új játékosok beépítése is jól halad – nyilatkozta a tapasztalt beállós, aki hozzátette, nehéz dolguk lesz az NB I/B-ben, mivel az ellenfelek zöme jelentősen megerősödött a nyáron. 

A DEAC ezen a héten az OTP Bank-Pick Szeged U21-es gárdájával találkozik kétszer: az első összecsapás szerdán 18 órakor, míg a második szombaton 13.30-kor kezdődik a DESOK-ban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában