DVSC Schaeffler

2023.08.10. 14:46

A Hódos falán „üzentek” a Lokinak

A DVSC Kézilabda Kft. rendőrségi feljelentést tett és mindent megtesz annak érdekében, hogy a jövőben ehhez hasonló eset ne fordulhasson elő.

Haon.hu

A Hódos Imre Rendezvénycsarnok | Forrás: Napló-archív

Szerdáról csütörtökre virradó éjszaka ismeretlen tettesek megrongálták a Hódos Imre Rendezvénycsarnok frissen festett és szigetelt falát a Baksay Sándor utca felőli oldalon.

Az épület oldalára az „Ilyenekre bezzeg van pénz!” feliratot fújták fel fekete festékkel. A fenntartó DVSC Kézilabda Kft. feljelentést tett, a kár jelentős – áll a klub közleményében.

Forrás: DVSC Schaeffler

A Hódos Imre Rendezvénycsarnok felújítása a nyár elején kezdődött, a külső falakra 20 centiméter vastag szigetelés került, amit aztán fehér színű nemesvakolattal vontak be. Emellett cserélik az elöregedett bádogpárkányokat, átfestik a vasszerkezeteket és lecserélik az elhasználódott kültéri álmennyezetet. Ez utóbbi energiatakarékos, LED világítást kap.

A DVSC Kézilabda klub mindent megtesz annak érdekében, hogy a jó gazda gondosságával üzemeltesse és fejlessze a csarnokot. Mint írják, a felelős gazdálkodás szellemében szigeteltették le a létesítményt, hiszen ezzel jelentős költséget takaríthatnak meg a fűtési szezonban és így komfortosabbá tehetik a játékosok, az akadémista gyerekek és szurkolók számára.

Értetlenül állunk az effajta rongálás előtt. Szeretnénk hinni, hogy nem az a közösség tette, amelyik eddig azt hangoztatta, hogy mennyire támogatja a csapatunkat

– fogalmaz a klub.

A DVSC kézilabdacsapa kéri a támogató és szerető közösségét, hogyha bárki bármilyen információval rendelkezik a rongálásról, az jelentkezzen az ismert elérhetőségeken. Hozzáteszik, a DVSC Kézilabda Kft. rendőrségi feljelentést tett és mindent megtesz annak érdekében, hogy a jövőben ehhez hasonló eset ne fordulhasson elő. A csarnok környékére a meglévő kamerák mellé újabbakat telepítenek majd.

A javítás költsége nem elhanyagolható, hiszen nemcsak a feliratot kell lefesteni, hanem egy egész falszakaszt, ami további költséget jelent a klub számára. Végezetül hozzáteszik:

Ami a felirat tartalmát illeti, válaszként annyit tudnánk megfogalmazni, hogy olyan fejlesztésekre mindig igyekszünk pénzt fordítani, ami a csarnok üzemeltetését megkönnyíti és használatát komfortosabbá teszi.

A klub úgy véli, az ehhez hasonló beruházásokkal biztosítható ugyanis a fejlődés és fenntarthatóság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában