Labdarúgás

2023.08.08. 13:42

Nigériai tehetséget szerződtetett a DVSC

A közeljövőben is monitorozza a Loki a fiatal futballistákat.

Haon.hu

Forrás: DVSC-archív

Egyre szorosabb az együttműködés a DVSC és Desmond Tra játékosügynök között. Ennek keretein belül a DVSC vezető játékosmegfigyelője, Gulácsi Bence az elmúlt egy évben két alkalommal is részt tudott venni Nigériában szervezett scouting programokon – írta a dvsc.hu. 

Ezek során több helyi klub mérkőzéseit is meglátogatta, rengeteg egyeztetést folytatott, a DVSC számára legérdekesebb játékosok pedig meghívót kaptak próbajátékra Debrecenbe. A teszteken szereplő játékosok közül a legmeggyőzőbb teljesítményt David Nwachukwu nyújtotta. Olyannyira, hogy a DVSC szerződést kötött a 19 éves tehetséggel. Az Ighalo akadémián nevelkedett játékos ballábas, technikás futballista, elsősorban támadó középpályásként vethető be. David Nwachukwu már csatlakozott a DVSC NB III-as második csapatához, a kis Loki felkészülési mérkőzésein során gólokkal, gólpasszokkal vétette magát észre, de már a felnőtt gárda tréningjén is részt vett. Az együttműködés folytatódik, köszönhetően a vendéglátók kedvességének és a két fél közötti korrekt kapcsolatnak. A DVSC továbbra is több kontinensen figyeli a tehetségeket. Ennek kapcsán még egy nigériai játékos szerződtetése van tervben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában