Futsal

2023.08.08. 17:47

Az edzések mellett strandolás és közös főzés is van a programban

Quirikó Vivien elmondta, a Debrecen Egyetem alakulata a hétvégén másodosztályú csapattal játszhat edzőmérkőzést.

Haon.hu

A munka mellett egy kis csapatépítésre is jut idő

Forrás: deac.hu

A DEAC női futsalosai ezen a héten Tiszalökön vesznek részt edzőtáborban. Quirikó Vivien tanítványainak nem ismeretlen a helyszín, mivel már tavaly is ott készültek a holtszezonban – számoltak be róla a klub honlapján.

Segítik az újak beilleszkedését

– Hétfőn érkeztünk, szombaton pedig megyünk haza. Szinte mindig napi két edzés vár a lányokra, délelőttönként az erőnléti feladatok, délutánonként pedig a labdás gyakorlatok kerülnek a középpontba. Tiszalökön nincs megfelelő csarnok, így Tiszavasváriban tartjuk a foglalkozásokat. 

Úgy fest, hogy az edzőtábor zárásaként a másodosztályú Újfehértóval játszhatunk egy felkészülési mérkőzést. Tóth Nóri munkahelyi elfoglaltsága miatt csak holnap csatlakozhat hozzánk, őt leszámítva teljes a keretünk. A sérülése után lábadozó Krascsenics Csilla szintén velünk tartott, bár még külön tréningezik.

A munka mellett csapatépítő programokat is tervezünk, ha csütörtökön jó idő lesz, strandolunk vagy kajakozunk, míg másnap közös főzés jöhet. Ezek a tevékenységek megkönnyíthetik két új játékosunk, Gruber Brigitta és Pozsgai Melinda beilleszkedését, bár szerintem ez nem okoz nekik nagyobb gondot – nyilatkozta Quirikó Vivien.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában