Labdarúgás

2023.07.03. 20:00

Sós Bence boldog, hogy marad a Lokiban

A szakmai stáb és ő is azt akarta, hogy továbbra is a DVSC-ben futballozzon.

Sós Bence továbbra is a DVSC színeiben futballozik

Forrás: Czinege Melinda

Ahogy arról portálunkon beszámoltunk, múlt szombaton lejátszotta első felkészülési mérkőzését a DVSC. Dzsudzsák Balázsék 3–0-ra nyertek a Kazincbarcika ellen, a csapat gólszerzői Bárány Donát, Bódi Ádám) és Farkas Tamás voltak. A kezdőcsapatban kapott helyet a szerződését a napokban egy évvel meghosszabbító Sós Bence, aki a Haonnak elmondta, duplán boldog, hiszen egyrészt a sérülését követően újra pályán volt, másrészt az is eldőlt, a következő szezont is a Lokiban tölti majd.

Itt van a családja

– Számomra nem volt kérdés, hogy maradni akarok – hangsúlyozta. – Három éve, amikor a legnagyobb bajban volt a klub, és a csapat kiesett a másodosztályba, akkor bizonyítottam, hogy igenis lehet rám számítani. Nagyon örülök, hogy a DVSC hosszabbított velem. 

Nem tagadom, beszéltem Szrdjan Blagojevics vezetőedzővel, aki azt mondta, nagyon szeretné, ha maradnék.

– Ez merőben megkönnyítette a döntésemet, de amúgy is boldog vagyok Debrecenben, itt van a családom, és abban csapatban játszom, amihez a szívem húz – mondta Sós Bence, akit szombaton egy számára új szerepkörben, balhátvédben játszott. – Az edzői stáb kérte, hogy ne cövekeljek le hátul, hanem támadásban minél többször próbáljak belépni az ellenfél védelme mögé. Amíg az erőm bírta, próbáltam is, de a 20. perc környékén már éreztem a 10 hetes kihagyást – ismerte el.

sos-bence-dvsc-loki-debrecen-labdarugas-haon-sport-debreceni-vsc-hajdu-bihar
Sós Bence továbbra is a DVSC színeiben futballozik
Forrás: Czinege Melinda


A balszélső szezonját egy sérülés árnyékolta be a hajrában – elszakadt a bokaszalagja –, ami miatt az utolsó fordulókban nem tudott a szakmai stáb rendelkezésére állni. – Hál' Istennek most már teljes értékű vagyok, bár még van lemaradásom. Minden edzésen próbálom a 100 százalékot adni, és bízom benne, rövid időn belül teljesen magamra találok. Két hete dolgozunk újra közösen, nagyon kemény edzéseink vannak, de tudtuk, hogy erre számíthatunk, hiszen a téli felkészülést már ezzel az edzői stábbal csináltuk végig. 

Egyelőre a fizikális felkészítésen van a hangsúly, de a mester azért már egy-két taktikai elemet is belecsempészett a foglalkozásokba.

– A finomhangolás kicsit odébb lesz, hiszen még szűk négy hetünk van az első tétmeccsig . A sorsolás után beszédtéma volt köztünk, hogy az örmény vagy a montenegrói együttes lenne a jobb számunkra, de akármelyikkel is kerülünk szembe, ahogy a mestert ismerem, ugyanolyan alaposan felkészülünk belőlük, mint az eddig riválisokból – mondta el a játékos.

A csapat hétfőn folytatta a felkészülést, a tervek szerint csütörtökön a Kisvárdát fogadják a piros-fehérek Pallagon előreláthatólag 18 órától, majd július 8-tól 20-ig Ausztriában edzőtáboroznak Szécsi Márkék.

MSZ

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában