Labdarúgás

2023.07.12. 19:26

Meggyőző teljesítménnyel sikerült két vállra fektetniük a Csabát

A korábban Békéscsabán is futballozó Bényei Balázs örül, hogy jól ment a játék a lilák ellen.

Haon.hu

Bényei Balázs (balra) szerint jó meccset játszottak

Forrás: Napló-archív

Fotó: Czinege Melinda

A DEAC NB III.-as gárdája a hétvégén 3–0-ra legyőzte a Békéscsaba 1912 Előre együttesét. A meccsről, és a nyári felkészülésről azt a Bényei Balázst kérdezte a klub honlapja, aki korábban volt a lila-fehér klub védője.

– Szép éveket töltöttem Békéscsabán, de ez nem mostanában volt, ezért nem volt különösebb érzés bennem, úgy álltam hozzá, mint bármelyik más összecsapáshoz: a maximumot igyekeztem nyújtani. 

A vendégek kerete alaposan kicserélődött, mióta már nem ott futballozom, ahogyan a szakmai stáb is, viszont a vezetők közül néhány emberrel váltottunk néhány szót a lefújás után

– nyilatkozta a DEAC jobbhátvédje, aki szerint meggyőző teljesítménnyel sikerült két vállra fektetniük a Csabát.

Élvezték a mérkőzést

– Úgy vélem, belülről is “jól nézett ki” a csapat, amikor nálunk volt a labda, gördülékenyen futottak a passzok, ha pedig nem mi birtokoltuk a játékszert, rendezettek, szervezettek maradtunk. 

Élveztük a mérkőzést, bár tudjuk, még nem most kell csúcsformában lennünk. Keményen nyomjuk a melót, hetente kétszer két edzésünk is van a napi egy foglalkozásokon túl, eddig fizikálisabb terhelést kaptunk, most pedig lassan finomítjuk a játékunkat a közelgő rajtra.

Négy csoportos lesz a bajnokság, miután átszervezték a nyáron, bízom benne, hogy merész céljaink lehetnek, ám a dobogóra kerülés, a legutóbbi bronzérem után, egyértelműen várt eredmény tőlünk – mondta Bényei Balázs.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában