Labdarúgás

2023.06.14. 09:59

A dobogó harmadik fokára állhattak fel Joó Zsolt tanítványai

Rangos nemzetközi tornán nyert bronzérmet a DVSC U16-os csapata.

Bronzérmet szereztek az U16-osok

Forrás: dvsc.hu

Újvidéken, a 41. alkalommal megrendezett Stevan Nešticki emléktornán szerepelt múlt hétvégén a DVSC U16-os csapata: a debreceniek a hazai színeket képviselő FK Vojvodina Novi Sad és FK Partizan Belgrade mellett még a bosnyák FK Borac Banja Luka, a horvát NK Osijek és a bolgár PFC Ludogorets Razgrad ellen mérkőztek meg. Amint arról a Loki honlapján beszámoltak, a hat csapatot két csoportra osztották, és két helyszínen folytak a küzdelmek.

A DVSC a Partizant és az Osijeket kapta, és egy győzelem mellett egy vereség lett a csapat neve mellett a csoportkör után, így a bronzéremért mérkőzhettek Joó Zsolt fiai a bosnyák fiatalokkal. A harmadik helyért vívott találkozó gólnélküli döntetlent hozott, következhetett a büntetőpárbaj, amelyben a mieink bizonyultak jobbnak, bronzérmes lett a DVSC, külön öröm, hogy Egri Imre lett a torna gólkirálya.

Kitűntek a mezőnyből

– Egy nagyon színvonalas tornán vettünk részt Szerbiában a hétvégén, ahol többek közt megmérkőztünk a szerb korosztályos bajnokkal, a Partizán Belgraddal, a horvát korosztályos bajnokkal, az Eszék csapatával és a bosnyák Borac Banja Luka gárdájával is. 

Azt gondolom, nagyon hasznos volt a játékosok számára, hiszen tapasztalatot gyűjtöttek a nemzetközi szintről, és annak külön nagyon örülök, hogy az eredményesség mellett sok olyan játékos volt a csapatban, aki karakterével és tudásával ebben a nagyon erős mezőnyben is kitűnt.

Gratulálok a játékosoknak és köszönöm a klubnak, hogy eljutottunk ide – értékelt Joó Zsolt, a DVSC U16-os egyletének vezetőedzője.

Eredmények
DVSC-FK Partizan Belgrade 2-1 (Egri 2 góljával)
DVSC-NK Osijek 0-1
3. helyért
DVSC-Borac Banja Luka 0-0 (Büntetőkkel 5-4)
A torna végeredménye
1. NK Osijek
2. FK Vojvodina Novi Sad
3. DVSC
4. FK Borac Banja Luka
5. FK Partizan Belgrade
6. PFC Ludogorets Razgrad

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában