DVSC

2023.06.11. 16:19

Sós Bence gyermeke igazi vad motoros?

A csöppség sokat segíthet a Loki játékosának a felépülésben.

Forrás: Napló-archív

Ferenczi Jánoson és Sztefan Loncsaron kívül minden DVSC játékos már a nyári vakációját tölti. Nincs sok idejük a feltöltődésre a futballistáknak, hiszen alig több mint egy hét múlva ismét munkába állhat Szrdjan Blagojevics együttese. A csapat szélsője, Sós Bence még az előző szezonban szenvedett sérülést, de gyermeke vélhetően segíti a felépülésben. 

haon-sport-hajdu-bihar-dvsc-sos-bence
Forrás: Sós Bence-Instagram

Igazi motoros 

A Vasutas szélsőjének pontosan még nem tudni mennyi időre van szüksége a teljes felépülésre, de a Loki fanatikusai vélhetően alig várják a pillanatot, amikor a futballista ismét bevethető lesz. A Sósi becenévre hallgató futballista is szabadságát tölti, s Instagram-sztorijából kiderül, nem tétlenkedik. A fotón a labdarúgó és gyermeke tűnik fel, s jól láthatóan élvezik a nyarat. Azt egyelőre nem tudni, hogy mely sportágat fogja magának választani a kicsi, mindenesetre megfigyelhető nála a motorok szeretete. A viccet félretéve, természetesen csupán egy játék járgányról van szó, de kitudja, lehetséges, hogy a következő világbajnokot fedezhetjük majd fel benne a későbbiekben? 

OK 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában