Nagy Sportágválasztó

2023.06.02. 16:20

Megtisztelő szerephez jutottak a DEAC karatésai egy fővárosi rendezvényen

Számos olimpikonnal és neves sportolóval is lehetett találkozni a rendezvényen.

Forrás: Őri Krisztián-archív

Rekordszámú látogató, mintegy 20 417 fő vett részt a Budapesti Nagy Sportágválasztó és Nagy Hangszerválasztó rendezvényen a Merkapt Sportközpontban május 26-27-én. Az érdeklődk 105 sportágat és 20 hangszert próbálhattak ki. A két nap alatt nem csak sportolni, hanem találkozni is lehetett számos olimpikonnal, neves sportolóval – számolt be portálunknak Őri Krisztián, a DEAC Shotokan Karate Szakosztály utánpótlásedzője.

A Magyar Karate Szakszövetség és a Shotokan Karate Stílusszövetség (SKS-SKDUN HUNGARY) megbízásából a WKF Karatét és a Shotokan Karatét mutatta be az érdeklődőknek a DEAC Shotokan Karate Szakosztály Utánpótlása.

karate, DEAC, Haon, Debrecen
Forrás: Őri Krisztián-archív

Az esemény jelentőségét emelte, hogy a sportválasztón mind a Budapest 2023 Atlétikai Világbajnokság, mind a 2023. október 24. és 29. között a Papp László Budapest Sportarénában megrendezésre kerülő WKF Karate Világbajnokság promóciós standja jelen volt. A DEAC szakosztályának külön megtiszteltetést jelentett, hogy a WKF vb-t őt reklámozhatták a sportrendezvényen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában