Országúti kerékpár

2023.06.21. 11:12

Az ország legjobb bringásai érkeznek a Bocskaikertbe

Az Időfutam Országos Bajnokságot idén is a 354. számú úton rendezi meg a DKSI.

Ismét a bringások veszik át az uralmat Bocskaikertnél | Forrás: Napló-archív

Ismét a bringások veszik át az uralmat csütörtökön, a 354. sz. úton Debrecen-Bocskaikert mellett, hiszen az elmúlt évekhez hasonlóan itt rendezik meg az országúti kerékpárosok 2023. évi Időfutam Országos Bajnokságát – áll a házigazda egyesület, a DKSI közleményében.

A hazai kerékpársport e nagy presztízsű versenyén a magyar országúti kerékpárosok színe-java, az időfutam szám specialistái állnak rajthoz. A résztvevők között lehet említeni a női elit címvédőt, a napokban WordTour győzelmet is szerző Vas Kata Blankát, a férfi időfutam bajnoki címvédő Fetter Eriket vagy az országúti mezőnyverseny bajnoki címvédőjét és a profi mezőny egyik legerősebb csapatának tagját, Valter Attilát. 

A DKSI felhívja a környéken élők és arra közlekedők figyelmét, hogy a 354.sz. főút 35-ös főút csomópontja és 4-es főút csomópontja közötti útszakasza a verseny időtartama alatt lezárásra kerül, reggel 6 óra 30 perc és délután 16 óra között. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában