Amerikai futball

2023.06.19. 16:10

Most mindenki kipróbáhatja, milyen Gladiátornak lenni

Újfent toborzót tart a Debreceni Egyetem amerikai focicsapata.

Forrás: DEAC

– Az eseményen a résztvevők megismerkedhetnek a sportág jellegzetes mozgásvilágával – avatott be a részletekbe Gyarmati Ottó, a DEAC szakosztályvezetője. – Az edzők és a játékosok külön posztspecifikus feladatokkal készülnek, hiszen ebben a sportágban minden testi adottságra megvannak a megfelelő gyakorlatok. A kilátogatók egy tesztsorozaton is részt vesznek majd, amelyen a fizikai állapotukat és a mozgáskoordinációjukat is felmérik. A try-outon meg lehet ismerkedni a csapat játékosaival, de bele lehet bújni egy igazi amerikaifutball-játékos bőrébe, ugyanis felszereléspróbára is lesz lehetőség – fogalmazott az amerikai focista.

Gyarmati Ottó hozzátette, minden résztvevő sportolásra alkalmas öltözetben jelenjen meg, stoplis-, vagy sportcipő használata ajánlott.

 Természetesen az együttes várja a fiatal sportolókat is, akik az ország egyik legnagyobb múltú utánpótlásbázisának a tagjai lehetnek.
A tagtoborzó vasárnap 17 órától lesz a Debreceni Egyetem Dóczy utcai Sportcampusának műfüves pályáján (Dóczy utca 9.) – adott hírt a DEAC honlapja. 

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában