Labdarúgás

2023.05.21. 18:46

Svájc korosztályos válogatottja legyőzte a horvátokat – fotókkal

Ugyan egyenlítettek a horvátok, de végül kikaptak

Forrás: Czinege Melinda

Horvátország és Svájc mérkőzött meg Debrecenben, a Nagyerdei Stadionban vasárnap délután. A D csoport második körében rendezett összecsapáson Xhemalija révén már a 9. percben vezetést szereztek a svájciak, ám a 32. minutumban Levak egalizált. A hajrában Akahomen belőtte a svájciak második gólját is, ezzel eldöntve a találkozót.

A hazai rendezésű U17-es labdarúgó Európa-bajnokság keretén belül vasárnap este is „műben volt” a Nagyerdei Stadion, Hollandia és Anglia legjobbjai küzdöttek meg. Ezen az összecsapáson sem kellett sokáig várni az első gólra, a hetedik percben Lewis-Skelly volt eredményes, ezzel 1–0-ra mentek az angolok. A 71. minutumban jött a válasz, Hartog hozta vissza a meccsbe az övéit, 1–1. Ám nem adták fel az angolok sem, a végjátékhoz közeledve Dada-Mascoll 2–1-re módosította az állást. A 88. perceben van der Plas pirosat kapott, a ráadásban pedig Dada-Mascoll duplázott, sőt, még Oboavwoduo is berámolt egy gólt, 4–1-re nyert Anglia.

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában