Kézilabda

2023.05.14. 10:00

Erődemonstráció Kisvárdán

A DVSC Schaeffler 26 góllal többet dobott, mint szomszéd vármegyei riválisa.

Forrás: Napló-archív

Minden jel arra utalt, hogy nehéz feladat előtt állnak a Vasutas női kézilabdázói a szombati idegenbeli fellépésen. Szilágyi Zoltán tanítványai Kisvárdára utaztak, ahol a jó formában lévő hazaiakat kellett felülmúlniuk. Olyannyira elkapták a fonalat Füzi-Tóviziék, hogy az elejétől fogva ők domináltak a pályán. Az első félidőben 20–6-ra vezetett a Loki, s az sem segített a hazaiak helyzetén, hogy Catherine Gabriel fantasztikus napot fogott ki, sorra fogta a hazai lehetőségeket. A második játékrészben azonban még egy lapáttal rátettek Planétáék, s további 15 találatot jegyeztek, míg a riválisuk mindössze 3 gólra volt képes. Talán nem túlzás azt állítani, hogy erődemonstrációt tartottak a cívisvárosiak, ami a maradék összecsapásokra kulcsfontosságú lehet. 

A legjobbkor történt 

A lefújást követően Szilágyi Zoltán érthetően jó hangulatban nyilatkozott a klub honlapjának, melyben hangsúlyozta: örömkézilabdát láthattak a nézők – Vannak ilyen mérkőzések, amikor az egyik csapatnak minden, a másiknak semmi sem sikerül. Nagyon örülök, hogy ilyen játékot produkáltunk, ilyen jól még nem láttam játszani a csapatomat. Bármelyik játékelemet tekintjük, mindenben remekeltünk és igazi örömkézilabdát nyújtottunk. Az pedig különösen nagyszerű, hogy a bajnokság számunkra legfontosabb hetében történt mindez velünk – fogalmazott a tréner. 

OK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában