Labdarúgás

2023.05.09. 14:14

Ratku Roland: Ha megnyerjük a találkozóinkat, biztosan harmadikok leszünk

A következő fordulóban a tizedik helyezett Hatvan látogat Debrecenbe.

Forrás: DEAC-archív

Nem született gól a Kisvárda Master Good II. és a DEAC találkozóján a hétvégén az NB III. Keleti csoportjában. Idegenben ugyan nem számít rossz eredmények az iksz, de ha a meccs összképét nézzük, és azt, hogy a debreceniek Biró Roland 59. perces kiállítása után bő fél órát emberelőnyben futballozhattak, mégis lehet némi hiányérzete Sándor Tamás együttesének – írta a deac.hu. 

– A védelmünk nagyon masszív volt, és a találkozó elején sok lehetőségünk volt, akár meg is nyerhettük volna a mérkőzést, ha jobban élünk a ziccereinkkel. A második félidő elején történt kiállítás teljesen felborította a pályát, hiszen tíz ember ellen még inkább uraltuk a meccset. 

De ebben a kilencven percben most csak ennyi volt, ezek szerint. Ugyan nyerhető meccs volt, ez az egy pont sem rossz, a harmadik helyért vagyunk harcban, még mindig egy pontnyi előnyben vagyunk a tabellán a negyedik helyezett Körösladánnyal szemben.

Igyekszünk megnyerni a hátralévő két bajnokinkat, akkor biztosan mi végzünk bronzérmes pozícióban. Az ellenféltől nagyjából erre a játékra számítottunk, biztosan nem leptük meg egymást vasárnap, mert ők is ismernek minket. Van olyan mérkőzés, amikor nem sikerül feltörnünk a reteszt, ez ilyen volt - nyilatkozta a kapus. 

A DEAC vasárnap 17 órakor az FC Hatvant fogadja a Dóczy utcai Sportcampuson.

 HBN 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában