Kézilabda

2023.04.06. 13:06

Szakmai napon vettek részt a DVSC szakemberei

Balról: Csapó Erika, Deboyser Sylvie, Kerék Laura és Papp György | Forrás: DVSC Kézilabda Akadémia

Veszprémben tartotta meg szerdán aktuális kézilabda specifikus szakmai napját a Módszertani központ. A DVSC Kézilabda Akadémia Papp György szakmai igazgató mellett még három szakember: Csapó Erika, Kerék Laura és az új gyógytornász, Deboyser Sylvie képviselte – számolt be a debreceni klub.

Az egynapos esemény délelőtti programjában lévő előadásokat egy regisztrációt követően bárki meghallgathatta. Kezdésként Mocsai Tamás a Kézilabda-specifikus módszertani központ előrehaladásáról számolt be, majd erőnléti edzők és gyógytornászok számára különösen fontos előadások következtek. Ezt követően majd Sótonyi László, NEKA férfi szakágvezető az idei férfi világbajnokság első négy helyezett csapatát elemezte a területvédekezés elleni előnyszerzési módjai által vizsgálva.

A délutáni programban előbb Momir Ilic, a Telekom Veszprém vezetőedzője, majd Ivo Diaz, a Balaton-felvidéki Kézilabda Akadémia-Veszprém U18 csapat vezetője tartott érdekes edzésbemutatót a különféle védekezési szisztémákról. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában