Kick-box

2023.04.18. 17:31

Hét érem Hatvanból

A klub fiataljai számára remek lehetőség volt hasonló tudású versenyzőkkel összemérni az erejüket.

Forrás: Rácz Kickboxing Team

A Rácz Kickboxing Team harcosai a Spirit Taekwon-do Klub által rendezett nemzetközi ITF taekwondo versenyen, a XII. Spirit Openen léptek küzdőtérre Hatvanban a hétvégén. A hajdúsági különítmény kiválóan szerepelt, hiszen 2 arany-, 3 ezüst-, és 2 bronzérmet sikerült begyűjtenie a fightereknek.

Portálunknak Rácz Krisztián edző értékelte az elmúlt hétvége eseményeit. – Egy taekwondo versenyen voltunk, mert ott a küzdelem ugyanaz, mint a kick-boxban a light contact szabályredszer, így nekünk ez ideális volt arra, hogy a 9-10 éves versenyzőink éles körülmények között gyakorolhattak. Négy fiatallal mentünk, akik közül ketten meg is nyerték a súlycsoportjukat. 

A szlovák és cseh harcosok jelenléte nem csak nemzeközivéve tette a versenyt, hanem a színvonalat is emelte, így a kicsik azonos tudású ellenfelekkel mérhették össze az erejüket. 

Szombaton rendezték a gyerek és serdülő korosztály meccseit, vasárnap pedig a juniorok, valamint a felnőttek küzdelmei zajlottak, a zárónapa is jutott két érem – nyilatkozta Rácz Krisztián, aki szerint a viadal remekül szolgálta a klub saját rendezésű országos versenye, a május 13-ára tervezett VII. Nádudvari Gasztro Kupára való felkészülést. 

het-erem-hatvanbol-hajdu-bihar-kick-box-haon-sport-nadudvar-racz-kickboxing-team
Forrás: Rácz Kickboxing Team

MSZ

Szombati eredmények:
- I. hely: Ajtai Lajos, gyerek -35 kg
- I. hely: Tölcsér Ábel, gyerek -30 kg
- II. hely: Jeges Károly, gyerek -27 kg
- II. hely: Karászi Levente, gyerek -25 kg
- III. hely: Tölcsér Krisztián, cadet +62 kg
Vasárnapi eredmények:
- III. hely: Mezei Máté Alex, junior +75 kg
- II. hely: Nagy Viktor Péter, felnőtt -70 kg
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában