Futsal NB I.

2023.04.27. 21:28

Egy pontot tartott otthon a Veszprém ellen a DEAC

A Debreceni Egyetem alakulata a végén megnyerhette volna a meccset, de Vass Ottóval kibabrált a kapufa.

A DEAC futsalosai 1 pontot szereztek a Veszprém ellen | Forrás: HAON-archív

Fotó: KISS ANNAMARIE

A DEAC férfi futsalosai csütörtök este a Veszprémet fogadták a DESOK-ban. Ezúttal sem lehetett teljes a keret, ugyanis Nagy Bencére, Berecz Rafaelre és Thiagóra sem számíthatott Elek Gergő vezetőedző – számolt be a deac.hu.

Tapogatózó játékkal kezdődött az összecsapás, aztán a tizedik percben megszerezték a vezetést hazaiak: Deiby kapta meg a labdát, a kolumbiai légiós bombája pedig a jobb felső sarokban kötött ki. Nem sokkal később Gavrilovic előtt adódott nagy helyzet, de Krajcsi Bence eszén nem tudott túljárni. A tizenkettedik minutumban Bencsik Ádám már pontosabban célzott, ezzel egalizáltak a bakonyiak. A folytatásban több szép hárítással jelentkezett Krajcsi, ennek köszönhetően a szünetig már nem módosult az állás.

A második játékrész eleje nem úgy indult, ahogy a debreceni csapat remélte, mivel egy kontra végén Gerencsér Antal beköszönt. A bekapott találatot követően a DEAC igyekezett nagy nyomást helyezni a vendégekre, többször nyílt esély az egalizálásra, de a lehetőségekkel egy darabig nem tudtak élni. Aztán a harminckettedik minutumban megérkezett a várt egyenlítés: Vass Ottó a felezővonalhoz közel egy átlövéssel próbálkozott, ezzel pedig eléggé meglepte Spandler Mátyást. A csapatkapitány a hajrában duplázhatott volna, ám a próbálkozása a bal kapufát találta telibe. A hátralévő időben már egyik háló sem rezdült meg, így 2–2-es végeredménnyel zárult az ütközet. A döntetlen abból a szempontból nem meglepő, hogy a két csapat ebben a szezonban négyszer találkozott egymással, és mindegyik találkozó pontosztozkodással végződött. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában