Helyi sport

2023.04.18. 08:55

Nagy Bence a hónap sportolója a DEAC-nál

A Debreceni Egyetem futsalosát szerettei és barátai is segítették.

Lóczi Lászlóné Kovács Marianna ügyvezető adta át a díjat Nagy Bencének | Forrás: DEAC

Nemrég jelezte a DEAC, hogy a szurkolók az Instagramon hat sportoló közül választhatták ki, hogy ki volt március legjobbja. A szavazáson Borók Orsolya (női röplabda), Horváth Viktória (női futsal), Sándor Tamás (labdarúgás), Darrin Govens (kosárlabda), Boros Tamás (kézilabda) és Nagy Bence (futsal) közül lehetett választani. Végül a legtöbb voksot Nagy Bence kapta, a képzeletbeli dobogó második fokára Darrin Govens állhat, míg a harmadik Borók Orsi lett.

– Nagyon örülök annak, hogy az első helyen zártam – kezdte gondolatmenetét a játékos. – A barátaim mellett édesanyám sokat segített abban, hogy minél többen szavazzanak rám. Gyakorlatilag minden nap figyeltem az aktuális állást. A sérülésem miatt – a Haladás elleni bajnokin elszakadt a keresztszalagja – egy darabig nem kaphatom meg ezt a díjat ismét, de abban bízom, hogy a visszatérésem után újra nyerhetek. Ez az elismerés erőt ad a rehabilitációhoz, amely szerencsére jól és a tervek szerint halad. Minden hétköznap megyek a SET-be, kemény feladatokat kell elvégeznem, ám szerencsére nem érzek semmilyen fájdalmat. A gyógytornászom, Kántor-Batári Fanni rengeteg hasznos információval ellát, ezért ezúton is szeretnék neki köszönetet mondani – hangsúlyozta a 24 esztendős futsalos, aki a mostani idényben tizenkét gólt szerzett a bajnokságban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában