A Kecskemét az ellenfél hétfőn

2023.04.23. 13:54

Még a száz százaléktól is több kell a debreceni futsalosoktól

Tóth Attila elmondta, a Debreceni Egyetem alakulatából kulcsemberek fognak hiányozni.

Tóth Attila (fehérben) szerint nem lesz nagy különbség a felek között

Forrás: Napló-archív

A válogatott szünet után folytatódik a küzdelem a férfi futsal NB I. felsőházában. A negyedik helyen álló DEAC hétfő este a harmadik helyezett Kecskemét otthonában vizitál. Elek Gergő legénysége az alapszakaszban emlékezetes meccset játszott a Messzi István Sportcsarnokban. A decemberi találkozó szünetében Krajcsi Bencéék még 4-1-re vezettek, ám a második játékrészben fordítottak a hazaiak, és végül 6-4-re diadalmaskodtak, emlékeztet a debreceniek honlapja.

– A téli összecsapást remekül indítottuk, nagy koncentrációval játszottunk, emellett a helyzetkihasználásunkat sem érhette kritika, ugyanis gyakorlatilag az összes lehetőségünket gólra váltottuk – mondta a deac.hu-nak Tóth Attila, aki sérülés miatt csak kívülről figyelhette akkor a társait.

– Jó kérdés, hogy a második félidőben miért esett vissza ennyire a teljesítményünk, talán a tetemes fór miatt túlzottan megnyugodtunk. Természetesen levontuk a találkozó tanulságait, de már nem gondolunk a vereségre. Ebben az idényben eddig kiélezett meccseket vívtunk a kecskemétiekkel, szerintem holnap sem lesz nagy különbség a felek között. Nehéz dolgunk lesz, ha pontot vagy pontokat szeretnénk szerezni, mivel Kecskeméten minden gárda megizzad. Sajnos elég szűkös kerettel vághatunk neki a bajnokinak, mivel Nagy Bence, Berecz Rafael és Thiago sérült, míg Szatmári Ákos betegséggel bajlódik.

Ebben a szituációban azoktól a játékosoktól, akik pályára léphetnek, még a száz százaléktól is kicsit több kell.

Egyébként úgy tudjuk, hogy az ellenfelünknek is lehetnek hiányzói. A kisebb pauza során Elek Gergő vezetőedzőtől kaptunk néhány napot a pihenésre, aztán újra beleálltunk a munkába. A héten a Nyírbátorral játszottunk edzőmeccset, amit 6-5-re megnyertünk. A támadójátékunk jól működött, de a védekezésünkbe több hiba is becsúszott – zárta mondandóját a 25 esztendős játékos.

Férfi futsal NB I., felsőház, 6. forduló

2023. április 24. (hétfő) 18.30, Messzi István Sportcsarnok

SG Kecskemét Futsal-DEAC

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában