Röplabda

2023.03.05. 09:08

Vereséget szenvedtek a röpisek Újpesten

A női röplabda NB I.-ben szombaton este a DSZC-Eötvös DSE az extraligás UTE U21-es fiókcsapatához látogatott.

Tea Terzievska is pályára lépett

Forrás: Napló-archív

A két fiatal csapat odavágóját Debrecenben az UTE nyerte 3:1-re. A tabellán a két győzelemmel álló DSZC-Eötvös DSE előtt négy győzelemmel állt az UTE a találkozó előtt, ezért esetleges hajdúsági győzelem esetén közelebb kerülhetett volna vetélytársához a debreceni alakulat - olvasható a csapat portálunkhoz eljuttatott közleményében. 

Az „eötvösös” lányok azonban nem a jobbik arcukat mutatták a mérkőzésen, gyenge nyitásokkal és rossz nyitásfogadással könnyítették meg a házigazdák dolgát. A lelkesedéssel most se volt gond, de kapkodva, sok rossz megoldást választva játszottak, így csak a második szettben volt esélyük szettgyőzelemre. Összességében az UTE megérdemelten győzött.

A DSZC-Eötvös DSE legközelebb március 19-én a Vasashoz látogat.

UTE U21–DSZC-Eötvös DSE 3:0 (14, 23, 14)

UTE Csarnok. Vezette: Hegedüs Balázs, Selega Balázs.

UTE U21: Kiss Dorottya, Rádosi Regina, Correa Nadine, Győr Dorottya, Ligárt Anna, Takács Viktória. Csere: Németh Zina Panni (liberó), Kovács Katalin Zsuzsanna, Reisz Lili Anna. Edző: Selmeczi Zsuzsanna.

DSZC-Eötvös DSE: Alison Michelle Muldrow, Berza Fanni, Tea Terzievska, Fehér Anna Ditta, Pálfi Kitti, Juhász Flóra Anna. Csere: Fehérvári Vivien (liberó), Kovács Anett, Németh Panna, Kozma Kitti. Edző: Szombathy András

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában