Vármegyei foci

2023.03.16. 16:22

Ismét meglepheti a kis DEAC Hajdúnánás csapatát

A DASE ellenfele Józsa csapata lesz majd a Megyei I. osztály 20. fordulójában.

A Megyei I. osztály 20. fordulójában a kis DEAC a Hajdúnánás otthonába látogat, a DASE pedig a Józsát fogadja

Forrás: deac.hu

A Józsa elleni fájó vereséget javítva a kis DEAC csapata előző héten nagyarányú győzelmet (5-0) aratott a városi rivális Bestrong felett. Szombaton jóval nehezebb dolga lesz az ezúttal is Balla Imre által irányított gárdának, ugyanis a 3. helyen álló, ám bajnoki címről álmodozó Hajdúnánás otthonába látogatnak. Eddig csak két csapat győzte le a kék-sárgákat, ezen gárdák egyike a kis DEAC, ugyanis ősszel Orbán és Béke góljainak köszönhetően sikerült begyűjteni a pontokat. 

Bár hat hely és 17 egység a hétvégi vendéglátók előnye, a debreceniek nem esélytelenül lépnek pályára, ha tudásuknak megfelelően fognak játszani a fiúk, ismét meglephetik a Hajdúnánást.

Vereséggel zárta az előző fordulót Kovács Miklós együttese, a Balmazújváros 3-1-re nyerte ugyanis a párharcot. Hétvégén városi derbin javíthat a DASE, ugyanis a kiesőhelyen álló Józsa a következő ellenfél. Az első körben 7-3-ra sikerült legyőzni a kék-fehéreket, ám nem lehet biztosra menni ellenük, ezt két héttel korábban a kis DEAC is megtapasztalta. 

A csapat tavaszi teljesítménye hullámzó, győzelmeket vereségek követtek, a sorminta alapján most ismét győzelemnek kellene következnie.

Megyei I. osztály felnőtt 20. forduló

Hajdúnánás – DEAC-II

03.18. 15:00      Hajdúnánási Sportpálya

DASE – Józsa

03.18. 15:00      Böszörményi úti Campus

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában