Labdarúgás

2023.03.04. 13:40

Ismét lehet járni a ”Megye 2 ”-re és a ”Megye 3”-ra is

Forrás: Molnár Péter

Folytatódnak a küzdelmek a vármegyei  futball másod- és harmadosztályban is. Előbbinél egyelőre csak a Dél csoportban, ugyanis ott eggyel több csapat feszül egymásnak (az Észak csoport együttesei számára két hét múlva kezdődik a futballtavasz)
Ahogy az előző szezonban, a második vonalban idén is lesz rájátszás majd az alapszakaszt követően, a lebonyolításról Csige László, az MLSZ Hajdú-Bihar megyei igazgatója beszélt a HAON-nak.
– Az alapszakasz végén kialakul a két csoport végeredménye, ezt követően elkezdődik a rájátszás, ami hármas tagoltságú lesz, tehát egymás ellen játszanak majd a két csoport 1-3., 4-6., 7-9., és a 10-11. helyezett csapatai oda-vissza vágós rendszerben. Az együttesek viszik magukkal az alapszakaszban megszerzett pontjaikat, és ha lement a rájátszás akkor alakulnak ki a végleges helyezések – mondta el a szakember. 
Az alapszakasz április közepén ér véget, az még nem dőlt el, hogy lesz-e egy hét szünet, vagy egyből folytatódnak a küzdelmek. 

MSZ

Megyei II. osztály felnőtt Dél, 18. forduló
Március 4., szombat 14:30
Nagyrábé–Esztár, Derecske–Báránd, Komádi–Ebes, Nagyhegyes–Konyár, Loki Focisuli–Földes


Megyei III. osztály Észak, 14. forduló
Március 5., vasárnap 14:30
Hajdúsámson-Hosszúpályi, Fülöp-Margitai Labdarúgó Csapat, Bestrong-Vámospércs II., HTE II.-Polgár, Hortobágy-Álmosd


Megyei III. osztály Dél, 14. forduló
Március 5., vasárnap 13:30
Hencida-Sáránd, 14:30: Kismarja-Bihartorda, Ebes II.-Hajdúszoboszló II., Mezősas-Biharkeresztes, Hajdúbagos-Szentpéterszeg

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában