Futsal

2023.03.30. 12:22

Fél lábbal már ott van a négyes döntőben az MVFC

Ahogy az várható volt, magabiztos, 5–1-es sikert aratott a Mezei-Vill a Tiszaföldvár felett az MK negyeddöntő első felvonásán.

Nagy Imre két góllal járult hozzá a sikerhez

Forrás: Napló-archív

Fotó: Czinege Melinda

Az NB II.-es Tiszaföldvár látogatott a Pálfi István Rendezvényközpontba csütörtökön este, a felek arra hajtanak, hogy bekerüljenek a Magyar Kupa debreceni négyes döntőjébe. Az MVFC Berettyóújfalu máris tett egy óriási lépést a Final Four felé, miután, ahogy az várható volt, magabiztos, 5–1-es sikert aratott alacsonyabb osztályú riválisa felett. 

Nagy Imre már a hatodik percben megszerezte a vezetést a hazaiaknak, de igazán a szünet után indult be a gólgyártás. Rafinha, majd újra Nagy Imre, illetve Matheus is betalált, ezzel már 4–0-ra ment a Mezei-Vill. A hajrában Sindel Roland szépített, azonban a lefújás előtt még Rábl János vitte be a kegyelemdöfést. 

Szinte biztosan kijelenthető, hogy az MVFC ott lesz a legjobb négy között, ám azért még vár egy visszavágó a csapatokra, a párharc második felvonását április 6-án, csütörtökön 19.30-tól Tiszaföldváron rendezik. 

KSZD

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában