Férfi Futsal NB I.

2023.02.13. 08:52

Az alapszakasz utolsó meccsei jönnek

Az MVFC és a DEAC számára is van tétje a zárómeccseknek.

Nagy Dánielék (balra) és Thiagóék is pályán lesznek, de ezúttal nem egymás ellen | Forrás: Napló-archív

A férfi Futsal NB I. alapszakaszának utolsó fordulójában mind a két hajdú-bihari együttes hétfőn este lép pályára. Ugyan az alsó- és felsőházi mezőny már néhány hete kialakult, viszont a helyezések alapján visznek magukkal tovább pontokat a csapatok, ezért közel sem tét nélküliek ezek az összecsapások. 

Az MVFC Berettyóújfalu igazi rangadóval zárja a bajnokság első szakaszát, Trencsényi János együttese a Veszprémet fogadja 18 óra 30 perctől. Ez az összecsapás a második hely sorsáról dönt, ahol jelenleg a bakonyiak állnak 48 ponttal, őket követi az MVFC 46-tal. Egyszerű tehát a képlet: Rábl Jánoséknak nyerniük ahhoz, hogy megelőzzék aktuális ellenfelüket. Ráadásul hátra is figyelnie kell az újfaluiaknak, mert egy ponttal áll mögöttük a Kecskemét, amely jó eséllyel legyőzi majd a Nyíregyházát.

A DEAC hatodik helyezettként Nyírbátorban lép pályára 19 órától. Elek Gergőék a velük azonos ponttal álló, de több győzelemmel rendelkező Aramis SE Magyar Futsal Akadémia elleni botlásában bízhatnak. Amennyiben a debreceniek nyernek, az Aramis viszont nem, akkor az egyetemista gárda ötödik helyen zárja az alapszakaszt.

BA

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában