OTP Bank Liga

2023.02.20. 19:30

Beérett a sok munka a Lokinál

Sós Bence mindig próbálja tudása legjavát adni a meccseken.

Sós Bencééknek szerencsére volt okuk örülni az elmúlt hetekben | Forrás: NS-archív

A Debreceni VSC labdarúgócsapata rendkívül fordulatos meccsen aratott 3–2-es győzelmet a Budapest Honvéd otthonában, vasárnap este. A Loki részéről Dorian Babunski két és Antonio Mance egy találatot jegyzett az összecsapáson.

A Loki ezzel a győzelemmel már 10 pontot szerzett az első 4 tavaszi bajnokin, így feljött a tabella negyedik helyére. Ennél is beszédesebb azonban, hogy a második helyen lévő Kecskemét mindössze két ponttal előzi meg a DVSC-t. A mérkőzést követően az első gólpasszt jegyző, Sós Bence értékelt a HAON-nak. – Rengeteg dolgoztunk a téli szünet során, nem volt sok pihenőnk az őszi szezon végét követően. Hosszú ideig edzőtáborban voltunk, és mind fizikailag, mind taktikailag alaposan felkészültünk a tavaszi idényre.

Ennek szerintem látható az eredménye, nyilván akadnak még hibák, tegnap is volt erre példa, de egyre több olyan periódus van, amikor egyértelműen látszik, hogy mit szeretne játszani a csapat

– fogalmazott.

A szélső szerint a kispesti meccs első 30 percében a DVSC elképzelései alapján alakult a találkozó. – Nagy nyomást helyeztünk a hazaiakra, a mi elképzeléseink valósultak meg és ezt kifejezetten élveztük.

 

A mester is azt mondta, hogy ebben az első fél órában futballoztunk talán a legjobban, amióta ő itt van

– jegyezte meg.

A szünetben azonban Kusnyír Eriket le kellett cserélni, így bele kellett nyúlnia a szerb szakembernek  a csapatba. Nem csak ennek köszönhetően, de 10 perc alatt átvette a vezetést a Honvéd. Sós Bence nem írná senki számlájára, hogy hátrányba kerültek, hiszen az előnyt – és végül a győzelmet – is közösen, csapatként harcolták ki.

A labdarúgó nemrég a 100. bajnoki mérkőzését játszotta a DVSC színeiben. –

 

Minden gyereknek a DVSC utánpótlásában ez az álma. Ha végignézem, hogy én is honnan hova jutottam, azt hiszem lehetek büszke magamra.

Remélem, hogy sok meccsen léphetek még pályára, mindig próbálom a tudásom legjavát adni és meghálálni a bizalmat – fogalmazott.

Sós Bence végül elmondta, nagyon örül neki, hogy Varga Kevin visszatért a csapathoz. – Mindig tartottuk egymással a kapcsolatot, akár én igazoltam el másik együttesbe, akár ő.

 

Olyan erős a kettőnk közötti barátság, hogy fel sem merülhet az problémaként, hogy azonos posztokon játszunk

– jegyezte meg a válogatott szélső hazaigazolása kapcsán.

A Loki legközelebb vasárnap lép pályára, a bajnoki címvédő Ferencváros látogat majd vasárnap délután a Nagyerdei Stadionba. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában