Labdarúgás

2023.02.07. 16:03

A DEAC csatára gólerősen játszott a felkészülési meccseken

Kerekes Krisztián elárulta, a dobogó a cél.

Négy mérkőzésen négyszer is kapuba talált Kerekes Krisztián labdája

Forrás: deac.hu

Fotó: Istvan Derencsenyi

A téli felkészülés során négy alkalommal lépett pályára a DEAC NB III.-as labdarúgócsapata. Az Újfehértót és a Szatmárnémetit egyaránt 2-0-ra verte az egyetemi alakulat, Tiszaújvárossal és Karcaggal pedig 1-1-es döntetlent játszott. A négy találkozón négyszer volt eredményes a fekete-fehérek támadója, Kerekes Krisztián. A korábbi kiváló gólgyáros, Kerekes Zsombor fia az újfehértóiaknak és a borsodiaknak egyszer, a szatmárnémetieknek pedig kétszer is beköszönt – írta keddi közlésében a klub.

– Nagyon örültem a góloknak, amelyek főként annak köszönhetőek, hogy sikerült a teljes felkészülést végigdolgoznom – nyilatkozta a 24 esztendős Kerekes. – Az utóbbi két és fél évem meglehetősen viszontagságos volt a sérüléseim miatt, szerencsére a télen ez elkerült. Jó erőben érzem magam, és igyekeztem minél több különfoglalkozáson is csiszolni a formámat – mondta Krisztián, aki elárulta, sokat gyakorolta az kapu előtti labdaátvételeket, a lövéseket, ez pedig hozzásegítheti őt ahhoz, hogy jó döntéseket hozzon, ha helyzetbe kerül.

Sándor Tamás vezetőedző is megdicsérte a teljesítményét. – Jól estek szavai, és én is éreztem, hogy nem ment rosszul a játék az utóbbi egy hónapban. A felkészülés elején fáradtabbak voltunk, hiszen sokat tréningeztünk, ám mostanra már a frissítésen van a hangsúly az edzéseken. Abban bízom, hogy mindenki egészséges lesz a tavasszal a csapatban, és akkor elérhetjük a kitűzött célunkat, azaz a dobogón végezhetünk. Szeretnék minél rendszeresebben játszani a bajnokságban, és az ősszel megszerzett 5 gólomtól többet akarok lőni a tavaszi szezonban – zárta gondolatait a debreceni játékos.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában