Futsal NB I.

2023.01.19. 20:41

Az MVFC győzelemmel tért vissza a téli szünetről

Nagy Imre (középen) az MVFC harmadik gólját szerezte, ami bebiztosította a csapatnak a győzelmet | Forrás: Napló-archív

A Mezei-Vill FC férfi futsalcsapata az NB I. 18. fordulójában az újonc ELTE-BEAC együttesét fogadta a Pálfi István rendezvénycsarnokban csütörtök este. A bajnokság mezőnye egy bő egy hónapos téli szünetről tért vissza. Az előző találkozón Trencsényi János együttes 6–0-ra nyert a fővárosban és ezúttal is esélyesként várta a találkozót. 

Az első félidőben sok helyzetet alakítottak a hazaiak, azonban az egyetemi csapat némi szerencsével megúszták kapott gól nélkül, így 0–0-nál jöhetett a szünet. A fordulás után még 10 percig bírták a vendégek, de végül érvényesítette fölényét az MVFC. Matheus törte meg a jeget a 31. percben, aztán nem sokkal később Rábl János egy bombagóllal megduplázta az előnyt. Még egy perc sem telt el, de Nagy Imre jött a harmadik találattal és végérvényesen eldöntötte a három pont sorsát.

Az ELTE-BEAC becsületesen hajtott tovább, Szini László szépített is, de a berettyóújfalui siker nem forgott veszélyben. A találkozó végeredménye 3–1 lett, győzelemmel tért vissza a Mezei-Vill az egy hónapos szünetről.

BA

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában