Tereplövészet

2022.09.15. 11:26

Két aranyat hoztak el a püspökladányi lövészek

A magyar válogatott összesítésben a második szerezte meg Csehországban.

Csehországi Európa-bajnokságon vettek részt a hajdú-bihari lövészek | Forrás: Püspökladányi Lövészklub

Az elmúlt hétvégén Csehországban rendezték a Hunter Field Target – tereplövész – Európa bajnokságot. Hazánkat 24 versenyző képviselte, köztük nyolc Hajdú-Bihari sportlövő.

Nagy Katalin a Püspökladányi Lövészklub versenyzője a női mezőnyben az első helyen végzett, míg a junior kategóriában a szintén püspökladányi színekben versenyző Vágner Lara állhatott a dobogó legfelső fokán – áll a Püspökladányi Lövészklub közleményében. Fejes Tóth István A Debreceni Lövészsuli versenyzője a springer kategóriában lett 2. helyezett.

Vágner Lara (balra) és Nagy Katalin is győztek saját kategóriájukban | Forrás: Püspökladányi Lövészklub
 

Szilágyi Sándor a Püspökladányi Lövészklub tagja, az open kategóriában a legeredményesebb magyar versenyzőként a 4. helyen zárt. A magyar válogatott az összesített eredmények alapján pedig a második helyet szerezte meg. A nemzeti csapat tagjai Nagy Katalin, Kozma Ferenc, Sutyinszki István, Jakab Miklós, Osztafin Ákos és Szilágyi Sándor voltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában