Jégkorong

2022.09.19. 16:34

György József: "Fel vagyunk készülve a kemény, fizikai hokira"

A cívisvárosiak az FTC elleni vereséget követően javíthatnak kedden, hazai környezetben.

Forrás: DEAC

A gyergyóiak kedd esti, debreceni vizitálásával kezdődik meg és a hét további részében folytatódik az erdélyi csapatok debütálása az idei Erste Ligában – közölte a deac.hu.

György József vezetőedző így beszélt saját maga és a stáb várakozásairól. – Az előző szezonok tapasztalataira építve úgy gondoljuk, hogy nagyon komoly játékerőt képviselő együttes látogat hozzánk, akiket sokra becsülünk és komolyan veszünk. Úgy látszik, hogy a házunk táján mindenki egészséges és nagy elánnal készülődik a holnapi megmérettetésre. Mint mindig, ezúttal is négy sorral fogunk játszani. Fel vagyunk készülve a kemény fizikai hokira és arra, hogy fokozottan védjük a kapunk előterét a erdélyi támadók ellen. Prioritást élvez a gyors és fegyelmezett játék, illetve az emberelőnyös szituációk gólra váltása is. Tisztában vagyunk az ellenfél képességeivel, de semmiképpen sem vagyunk megijedve, már csak azért sem, mert mi vagyunk otthon – mondta a DEAC vezetőedzője.

A hazai pálya adta előnye segítség lehet a hajdúságiaknak amennyiben a hazai szimpatizánsok jó hangulatot teremtenek a csarnokban.

A találkozót a Liga TV 18:30-as kezdéssel élőben közvetíti.

2022. szeptember 20. 18.30 Debreceni Jégcsarnok

EL 6

DEAC – Gyergyói HK

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában