Jégkorong

2022.06.21. 10:24

Mazzag: nem vagyok olyan karakterű ember, aki azonnal továbbáll, ha nem tetszik neki valami

A rutinos DEAC-támadó 2019 tavaszán igazolt Debrecenbe, és most újra megújította szerződését, összesen már harmadszor.

Forrás: Napló-archív

– Nem vagyok olyan karakterű ember, aki azonnal továbbáll, ha nem tetszik neki valami, jobban szeretem türelmesen mérlegelni a dolgokat – fogalmazott Mazzag Dániel a DEAC honlapjának, miután 2019 óta harmadjára is aláírta kontraktusának meghosszabbítását a klubbal. – A DEAC-nál a kezdetektől azt tapasztaltam, hogy jól működnek a klub és a játékosok kapcsolatai. Itt nem csak az eredmények számítanak, akkor is odafigyelnek ránk, amikor gondjaink vannak, például, amikor sérülést szenvedünk. Rajtunk tartják a szemüket, kérni sem kell, már kérdezik, hogy miben segíthetnek?! Mindezek apróságoknak tűnhetnek, de nagyon fontos apróságok és nagyon jóleső érzéseket keltenek. Az pedig külön értéket képvisel, hogy egy nagy egyesület ilyen módon is képes odafigyelni az egyénekre. Ezért elsősorban a szakosztály vezetését és a stábot illeti a köszönet – tette hozzá a támadó, aki arról is beszélt, hogyan módosított a nyári felkészülési programján.

– Tavaly ilyenkor főleg a fizikai fejlesztésre koncentráltam, az idén viszont több időt szánok a technikai munkára. A korongbiztosság van a fókuszban, és általában a korongos munka. Az ezzel összefüggő készségek megvannak bennem, de idáig kevesebbet foglalkoztam velük, itt az ideje feleleveníteni őket. Egyébként kipihentem magamat, a testvéreimmel négy napot töltöttünk Horvátországban. Jelenleg edzésben vagyok, és várom az új szezon kezdetét. A következő idényben én is szeretnék egy kicsit többet elérni, mint legutóbb, jó lenne ráhajtani a Szuperkupára – osztotta meg a DEAC játékosa.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában