Szombaton és vasárnap

2022.06.11. 10:49

Idén is tornával zárja a szezont a Nánási Focisuli

Hetven csapat méri össze a tudását Hajdúdorogon és Hajdúnánáson.

Az lesz a lényeg, hogy focizzanak egy jót | Forrás: Nánási Focisuli-archív

Immár tizenötödik alkalommal rendezi meg a Pharma-Sano gyermeklabdarúgó-tornáját a Nánási Focisuli. A szombaton és vasárnap zajló rendezvény a keleti régió egyik legnagyobb évzáró tornája, melyet a nagy érdeklődésre való tekintettel két városban, Hajdúnánáson, illetve Hajdúdorogon rendeznek meg. A családias csapatépítő tornára hat korcsoportban 21 egyesület – DVSC, Bozsik Akadémia, DEAC, Eger, Érmihályfalva, MVSC, FILO SE, Nyírbátor, Balmazújváros, DSI, Hajdúszoboszló, Olasz Focisuli, Loki Focisuli, FK Hajdúnánás, Tiszavasvári, Tarpa, Hajdúdorog SE, Józsa, Hajdúsámson, Nagyhegyes, Nánási Focisuli – 70 csapata nevezett. 

A hajdúdorogi sportpályán szombaton az U12-es, vasárnap az U13-as korcsoport méri össze a tudását, a hajdúnánási Nagy Norbert Sportközpontban szombaton az U7-U8, vasárnap pedig az U9–U11-es gyerekek rúgják majd a bőrt. 

Megváltoztatta 

– Hagyományosan ezzel a tornával zárjuk az idényt, ahol a gyerekek még utoljára fociznak egy jót. A koronavírus teljesen megváltoztatta a tornák szervezését, ez alól a miénk sem kivétel, hiszen kevesebb együttessel rendezzük meg az eseményt. Eredetileg 50 csapattal terveztünk, aztán 70-ig engedtük a nevezést, de a pandémia előtt legutóbb 106 gárda mérte össze a tudását – mondta el a Naplónak Horváth Imre fő szervező, a Nánási Focisuli elnöke. 

A dobogósok serleggel és éremmel gazdagodnak, és a szervezők különdíjban részesítik a csapatok legjobb játékosait is. A torna befejeztével a labdarúgó palánták a Hajdúnánási Gyógyfürdőben frissülhetnek fel mindkét nap.

MSZ 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában