Kosárlabda

2022.02.18. 08:24

Szerdai vereségével nehéz helyzetbe hozta magát a DEAC

Három mérkőzés van még hátra az alapszakaszból, s azokat meg akarja nyerni a DEAC.

Tóth Ádámék győzelméhez nagyon kevés hiányzott | Forrás: Napló-archív

A DEAC kosárlabdázói hosszabbítás után 100–98-as vereséget szenvedtek szerda este az SZTE-Szedeák ellen az NB I. alapszakaszának 23. fordulójában.


Az összecsapást követően Tóth Ádám, a debreceniek centere sajtótájékoztatón értékelt. – Nüanszokon múlt a győzelmünk, sajnos a végén néhány olyan buta dolgot követtünk el, amin már nem tudtunk változtatni. Megint előjött az egyénieskedés, pedig ameddig csapatként játszottunk, addig nem volt gond. Ezzel a vereséggel sajnos nehéz helyzetbe hoztuk saját magunkat, mert a felsőház a célunk. Van még három összecsapásunk, azokat meg kell nyernünk – mondta. 
 

A DEAC 12 másodperccel a rendes játékidő vége előtt még vezetett, azonban nem tudta kivédekezni a szegediek támadását. Berényi Sándor vezetőedző szerint ezen ment el a meccs. Hozzátette, hogy a második félidőben nem szedegették úgy össze a védekezés közben a lepattanókat, mint ahogy azt tették az elsőben. A Debreceni Egyetem gárdája legközelebb március 12-én lép pályára az Atomerőmű ellen.

 

BA 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában