Veszélyeztetés

2022.02.10. 08:06

Ismét fegyelmi eljárás indult a Debreceni VSC ellen

A Magyar Labdarúgó-szövetség Fegyelmi Bizottsága vizsgálatot indított a vasárnapi Mol Fehérvár FC–Debreceni VSC mérkőzés kezdetét megelőző szurkolói rendbontás miatt.

A rendőrök akadályozták meg a nagyobb balhét

Forrás: NS-archív

A meccs előtt tíz perccel a fehérvári drukkerek és a debreceni szurkolók összecsaptak egymással, igaz, a vendégszektor kerítése elválasztotta a feleket. A rendőri fellépés késett, így három-négy percig mehetett a csetepaté, ütni próbálták egymást az emberek, de ez csak hellyel-közzel sikerülhetett. A fehérvári klub közleményben határolódott el a történtektől. 

 

A Fegyelmi Bizottság keddi ülésén úgy határozott, hogy az NB I. hétvégi fordulójában lejátszott Fehérvár–DVSC mérkőzéssel kapcsolatban mindkét sportszervezettel szemben fegyelmi eljárást indít a történtek után. A Mol Fehérvár FC esetében megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása és az ellenfél szurkolóinak veszélyeztetése, a DVSC esetében megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása és egy tárgy elzárt területre történt bedobása miatt.

 

HBN 
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában