Kézilabda

2022.01.28. 11:05

DVSC: Korsós Dorina távozik a csapatból, a román fővárosban folytatja tovább

A játékos kedvező ajánlatot kapott a román bajnokság listavezetőjétől.

Forrás: dvsckezilabda.hu

Keretünkben a balszélső poszt volt a „legsűrűbb”, Korsó mellett Petrus Mirtill és Vámos Míra is itt szerepelt, ráadásul mindhárman jó teljesítményt nyújtottak a szezonban - írja a dvsckezilabda.hu.

 

Így viszont nehéz volt mindhármuknak megfelelő játékidőt biztosítani. Mivel Dorina szerződésében szerepelt olyan opció, mely szerint megfelelő ajánlat esetén távozhat, s a román bajnokság listavezetője bejelentkezett érte, megszületett az a megoldás, amely mindegyik fél számára kedvező.

 

„Nagyon szerettem Debrecenben lenni, megszerettem a várost, a csapatot, a szurkolókat. de így alakult, sajnálom, hogy nem a Lokiban fejezem be a szezont – mondta Korsós Dorina, immáron Bukarestben. – Nagy váltás ez az életemben, de várom az új kihívást!”

 

Mivel a Rapid Bukarest jelenleg a román bajnokság első helyén áll, így az is előfordulhat, hogy Dorina két bajnokságban is érmet szerez.

Remélem így lesz, én mindenesetre továbbra is szurkolok a csapatnak

– reagált a felvetésre a távozó balszélső.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában