Megye I.

2021.12.27. 08:13

Megújulnának tavaszra a sereghajtó egyekiek

Az SBSE az utolsó pozícióból várja a bajnokság folytatását.

Farkas Zoltán bízik abban, hogy bent tudnak maradni | Fotó: Napló-archív

Véget értek a Hajdú-Bihar megyei első osztály küzdelmei, és a friss feljutó egyelőre nem tudott ehhez az osztályhoz megfelelő teljesítményt nyújtani. Az Egyeki SBSE győzelem nélkül, csupán három megszerzett ponttal a tizenhatodik helyről várhatja az idény második felét. A csapat teljesítményéről és az elkövetkező nehéz hónapokról Farkas Zoltán vezetőedző beszélt a Hajdú-bihari Naplónak. 

Az Egyeknek az előző idényben sikerült kiharcolnia a feljutást, és mint újonc, izgatottan várta a megye I. mérkőzéseit. – Természetesen más célunk nem lehetett, mint a bennmaradás kiharcolása, de sajnos jelen pillanatban ettől elég messze állunk – kezdte értékelését a szakember, aki elmondta, hogy szeretnék megerősíteni a keretet, hiszen a friss feljutónak még nem sikerült mérkőzést nyerni ebben az idényben, nevük mellett három döntetlen és tizenkét vereség áll. – A védekezésünk csődöt mondott, ötvennyolc gólt kaptunk tizenöt meccs alatt, ami rengeteg. Egy belső védőt és egy középpályást mindenképp szeretnénk szerződtetni – ismertette. 

 

Pihenő után indul a felkészülés 

 

Az egyeki együttes január második hetében kezdi majd a tréningeket, és már az edzőmérkőzések időpontjai is kezdenek körvonalazódni. – Négy találkozót szeretnénk leszervezni, amely bőven elég lesz ahhoz, hogy megtaláljuk a jobbik formánkat. Bízom abban, hogy a srácok hozzáállása is változik, és sikerül bennmaradnunk – zárta gondolatait Farkas Zoltán.

 

Vadicska Olivér 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában