Dominikán kérték meg

2021.12.29. 15:46

Eljegyezték Hegyi Dórát

Forrás: Instagram / Hegyi Dóra

Emlékezetes éve van Hegyi Dórának és párjának, a válogatott öttusázó Demeter Bencének. Dóra aktívan kivette a részét a Flex-HD és a Nemzetközi Torna Szövetség munkájából, valamint a hazai aerobikéletből, emellett továbbra is tervez saját gyártású fellépőruhákat.

 

Bence a kairói világbajnokságon csapatban aranyérmet szerzett, egyéniben kilencedik volt, az Európa-bajnokságon egyéniben bronzot szerzett, csapatban pedig egy újabb aranyat zsebelt be. De még nem volt vége: a szeptemberi katonai vb-n egyéniben és csapatban arany-, váltóban ezüstérmes lett. A pár a sikeres esztendőt megünnepelendő Dominikára utazott a karácsonyi időszakban, ahol mesés környezetben és időben pihenték ki a fáradalmakat a turistaparadicsomban.

 

Mint az Dóra Instagram-oldalából kiderül, sütkéreztek a tengerparton, úsztak a kristálytiszta tengerben, túráztak a vadregényes tájon, sőt még lovagoltak is. 

Aztán az együtt töltött napok fénypontjaként Bence eljegyezte Dórát, aki a fotó alá ezt írta: Mihez érdemes legjobban ragaszkodni az életben? Egymáshoz. 

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában