Kézilabda

2021.11.08. 08:05

Jól kezdte meg novemberi menetelését a DVSC Schaeffler

Korsós Dorina büszke a csapatra, mert a nehézségek ellenére végül magabiztosan győzték le az érdieket.

Forrás: Czinege Melinda

Sokáig szoros mérkőzést vívott a DVSC Schaeffler az érdiekkel a női kézilabda NB I. 7. fordulójában péntek este. A pénteki találkozón a piros-fehérek legjobbja a nyáron igazolt Korsós Dorina volt, aki 8 góllal segítette a Lokomotívot. – Nagyon jól éreztem magam a pályán, sok labdát kaptam a társaktól, és indítás gólokat is szereztem, ami egy szélsőnek mindig fontos. Szilágyi Zoltán vezetőedző a meccs előtt azt kérte, hogy a védekezésünkre figyeljünk oda nagyon, ezt az első 10-15 percben tudtuk tartani, utána sajnos dekoncentráltakká váltunk. Az utolsó 10 percben szerencsére újra összeállt a védekezésünk, és lerohantuk a vendégeket, ami megkönnyítette a dolgunkat.

„Büszke vagyok a lányokra, mert bár nem tudtunk olyan jól teljesíteni, ahogy szerettünk volna, de így is meglett a győzelem.”

Viszont van mit javítanunk, úgyhogy azt sejtem, jó kis videózások várnak ránk a következő edzésen – mosolygott a szélső, aki kiemelte, fontos volt, hogy sikerélménnyel rugaszkodjanak neki az előttük álló „hosszú” novembernek, hiszen a ligameccsek mellett itt a nyakukon a Magura Cisnadie elleni párharc is.

MSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában