Futsal

2021.11.17. 17:21

A DEAC-osok a motiváltságuknak köszönhetik a győzelmet

Debrecenben győzték le a Berettyóújfalut.

Fotó: DEAC/Papp Attila

A DEAC U20-as futsalcsapata november 16-án, kedden az MVFC Berettyóújfalut látta vendégül a DESOK-ban. Az első félidőben sem unatkoztak a drukkerek, de találatot ekkor még nem láthattak. Bezzeg a második játékrészben már öt alkalommal is megrezdültek a hálók! A szünet után remek hét percet produkáltak a hazaiak, ennek köszönhetően háromgólos előnyre tettek szert.

Mónus Roland vette be először az újfaluaiak kapuját, aztán Serestyén Szabolcs és Sándor Attila is megvillant.

A hátrány ellenére nem zuhant össze vetélytárs, amely Hudák révén hamar szépített. Aztán a 31. minutumban minimálisra csökkent a felek között a különbség, ekkor Erdei Szabolcs járt túl a cívisvárosiak kapusának eszén. A hátralévő időben már nem módosult az állás, így Siska Gergő tanítványai értékes győzelmet arattak – írja a deac.hu. – Egy szervezett, jó erőkből álló Berettyóújfalut sikerült legyőznünk. Az egész mérkőzésen motiváltan és koncentrálva játszottunk, így megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Természetesen van még hova fejlődnünk, de a munka egyre jobban látszik a srácokon, és ha ugyanilyen alázat lesz bennük, akkor egyre biztatóbb lesz a játék képe. Elégedett voltam a srácokkal, csak így tovább! – összegzett Siska Gergő. A DEAC hat mérkőzés alatt kilenc pontot szerzett, ezzel jelenleg a hatodik helyen áll a tabellán.

Fiú Futsal I. osztály U20 Keleti csoport 8. forduló

DEAC-MVFC Berettyóújfalu 3-2 (0-0)

gólszerzők: Mónus (24.), Serestyén (26.), Sándor A. (27.), ill. Hudák (27.), Erdei Sz. (31.)

A DEAC összeállítása: Harangi – Serestyén, Konyári, Sándor A., Komlósi. Cserék: Tercza, Mónus, Nagy K., Megyessy, Király, Sándor K., Juhász. Edző: Siska Gergő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában