ketrecharc

2021.10.27. 10:00

Újabb sikeres gála Pap Vilmoséktól, ezúttal Moszkvában

Moszkvában először rendeztek Bellator gálát, melyen Pap Vilmos részt is vett.

Fotó: Lucas Noonan / Bellator-MMA

A Bellator egy amerikai ketrecharc rendezvénysorozat, melyben jelenleg két magyar versenyző is eredményesen szerepel. Borics Ádám, és az olimpiai aranyérmes birkózó Növényi Norbert fia, Ifj. Növényi Norbert is. – Mint a Bellator rendezvénysorozat magyarországi promótere, tagja vagyok az európai versenyek szervező csapatának is – mondta el a Naplónak Pap Vilmos.

Fotó: Lucas Noonan / Bellator-MMA

– A verseny előtt és a megmérettetés közben is mindenben segítettem, egy amolyan szervezője voltam a rendezvénynek ezúttal is.

Most nem mellesleg Moszkvában volt olyan, hogy egy nap több mint kétszáz PCR-tesztet is elvégeztünk a koronavírus-járvány miatt.

Hat előmérkőzést és négy főtáblás mérkőzést bonyolítottak le sok orosz versenyző részvételével, így szinte garancia volt a teltházra, ami több mint tízezer embert jelentett a BTV Arénában. – Óriási hangulat volt, hiszen a főmeccset a hazaiak nagy kedvence, a hihetetlen karriert befutó, Fedor Emelianenko játszotta az amerikai KO-bajnok, Tim Johnson-nal szemben.

Orosz sikerek

Az orosz-amerikai sport összecsapások mindig nagy érdeklődésre tesznek szert a médiában is, de kiváltképp a szurkolók körében – mondta el Pap Vilmos. Majd azzal folytatta, hogy a hazaiak örömére az első menetben a 101. másodpercben kivitelezett KO-t érő ütéssel terítette le az amerikait a hazai közönségkedvenc, ami ott óriási őrjöngésre adott okot a Dinamo futballstadionjában.

Végül azt emelte ki a magyar promóter, hogy rendkívül sikeres gála volt a moszkvai, kiváló ütközetek és zökkenőmentes szervezés jellemezte, amire büszke lehet a Bellator.

PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában