Sorsolás

2021.10.05. 12:57

Rekordszámban jelentkeztek a Buzánszky Kupára

Több mint száz csapat lép pályára a Buzánszky Jenő Labdarúgó Egyetemi Kupa (BJLEK) őszi szezonjában.

Forrás: unideb.hu

A Nagyerdei Stadion szurkolói klubjában megrendezett sorsoláson kiderült, hogy a rekordszámú résztvevők között idén több külföldi hallgató és több lánycsapat is nevezett a tornára. A kupa csoportbeosztásának sorsolását követően pedig már lejátszották az első mérkőzéseket is – olvasható a hirek.unideb.hu-n. A szervezők az őszi szezonban is kiemelten figyelnek az aktuális járványügyi intézkedések betartására, a Covid-gyanús tünetekre; a meccsek előtt testhőmérséklet ellenőrzést végeznek majd a játékosokon.

A csoportok kisorsolásában részt vett Fenyves Veronika, az egyetem gazdaságtudományi karának oktatási dékánhelyettese, Lóczi Lászlóné Kovács Marianna, az Atlétikai Club ügyvezetője, Jávor András, az Atlétikai Club elnöke, Balogh László, az intézmény Sporttudományi Koordinációs Intézetének igazgatója, Kozma Mihály, a Magyar Labdarúgó Szövetség Futsal Bizottságának szakágvezetője és Gelei Károly FIFA Agent.

A Buzánszky Jenő Labdarúgó Egyetemi Kupa őszi szezonjában az alap- és kieséses szakasz mérkőzéseit október 4. és január 31. között játsszák, a döntőt pedig a tervek szerint februárban rendezik meg a Debreceni Egyetem Sporttudományi Koordinációs Intézet csarnokában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában